Msi vs Asus vs Sapphire 380X

Dediğim gibi haklarını bilirsen sıkıntı olmaz tüketici hakları %70 80 tüketiciden yana sonuç veriyor. Yani senden kaynaklı olduğuna dair sapphire bir belge sunamazsa mahkemede hiç bir sıkıntı olmaz ve en kötü paranı geri alırsın. Bir de bu kadar kuruntu etmeni tavsiye etmem sapphire kaliteli bir marka. Ki ekran kartını da 390 a yükseltme fırsatı varken düşünmeden alabilir.

Genel bilgiler: Msi=Msi Afterburner ile tek tuş OC imkanı, Asus=Strix serisi ile aşırı sessiz fanlar, Sapphire= Nitro serisiyle soğuk değerler. :D
msi fanları büyük olsa tadından yenmezdi :D. Sonuçta tek tuş oc asus' da da var (y).
 
Bu arada sistemim şu şekilde:
WEBPAGE_20160502_015747.jpg
Sizce iyimidir?
 
Ssd yi hyperx fury 120 gb 500/500 ile değiştirebilirsin. Seçtiğin ssd ucuz. Yaşamadım ama onun hakkında sıkıntı yaşayanlar ve yorum yapanları gördüğüm için uyarıyorum. Önerdiğim ssd ise kendi kullandığım performansından memnun kaldığım bir üründür.
 
Depolamayı öncelikle 240GB olarak ayarladım. Dediğiniz gibi Hyperx Fury yaptım. Monitörde de istediğin gibi yapacağım teşekkürler hepinize.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı