70 dolar kısıtlaması geçti mi artık amazonda bi ara öyle bişey vardı kalktıysa PC'yi amazondan toplasak Türkiye'de topladıgımız para ya 980ti intel i7'li PC toplarız herhalde ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan alınan ürünlerde, amazon ürüne ekstra olarak gümrükte ödeyeceğimiz vergiyi ekliyor diye birşey okudum. Bu doğrumu? "Import Fees Deposit"
 
Selam,
Almak istediğim ürün ekranında, o ürünün Türkiye'ye gönderilip gönderilemediğine ilişkin bir açıklama göremiyorum. Yani yazıda belirtildiği gibi "...shiped to Turkey" ya da "...does not shipped..." gibi ifadeler yok.
Bilgisi olan var mı?
 
Henüz üyelik bilgilerinizi tamamı ile doldurmamış olmanızdan kaynaklanıyor olabilir, adresini ve diğer bilgilerinizi tam olarak girip deneyin; eğer hala gözükmüyor ise çıkış yapıp tekrar deneyin. @Mgunes
 

İkisinde de Türkiye'ye kargo mevcut değil, üyeliğinizle açtığınızda "This item does not ship to Istanbul, Turkey" yazısı varsa baktığınız ürüne kargo yoktur.

Benim sorum ise:
http://www.amazon.com/Razer-Vespula...&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s01

Bunu sipariş ettim ve hassas işler için kullanılan kısımda hafif şifme var ve düzlem dümdüz değil, bazı yerlerde şişkinlikler var. Razer'in de uluslararası garantide olduğunu yazmışsınız. İstanbul Avrupa yakasındayım garantiye nasıl verebilirim?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı