R9 390X Bilgisayara Soğutucu Tavsiyesi

ScaniAşk

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün bir konumda sizden 2000 TL'ye ekran kartı ile güç kaynağı tavsiyesi istemiştim. Neleri alacağıma karar verdim:
Sapphire NITRO R9 390X Tri-X 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı [1442 TL]
CORSAIR CS SERİSİ 750W 80PLUS GOLD 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI [452 TL]

Total= 1894 TL.

Sistem özelliklerim;

4.png
5.png



Arkadaşlar size asıl sorum ise şudur: (Yukarıda bilgisayarımın özelliklerini ve yeni alacağım ekran kartı ile güç kaynağını görüyorsunuz.) Bu sisteme soğutucu gerekir mi? Galiba işlemci yanması gibi durumlar olabiliyormuş. Bu sisteme soğutucu gerekiyorsa hangi marka olmalıdır? Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
NOT: Kalan bütçe maksimum 356 TL.
NOT: Bunların haricinde eğer senin sistemine bu ekran kartı ve güç kaynağı hiç de iyi olmamış. Daha mantıklı bir önerim var diyorsanız onları da belirtirseniz sevinirim arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sisteminizin tam özelliklerini vermeniz lazım. Öte yandan eğer ekstrem bir sistem toplamadıysanız güç kaynağının ve ekran kartının yerinde seçim olduğunu belirteyim.
 
Öncelikle sisteminizin tam özelliklerini vermeniz lazım. Öte yandan eğer ekstrem bir sistem toplamadıysanız güç kaynağının ve ekran kartının yerinde seçim olduğunu belirteyim.
Sistem özelliklerim yukarıda mevcut. İnceleyip bana bu sisteme İşlemci Soğutucusu gerekip gerekmediğini söylerseniz çok sevinirim. (Resimdekiler mevcut sistemimdir. r9 390x ve yazmış olduğum güç kaynağı da yeni alınacaktır.) Buna göre gerekip gerekmediği benim için önemlidir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı