Format sonrası Steam Save silindi

jadess

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, siteye bugün kayıt oldum, witcher 2 20 saat oyunum vardı steamda ancak bikaç ay oynamadım ve pc format attım, şimdi steamı oyunu felan kurdum ancak benim saveler gtimiş yani oyuna girdiğimde yeni oyun oluşturmamı istiyor, benim bildiğim steam dosyaları save yapıyor ve kaldığın yerden devam edebiliyosun. Ama kesin eminde değilim fazla bilgim yok, bende netten bitirilmiş save indirip kendi savemi bulaıym dedim ancak oda oyunun sonlarını açabiliyorum, şimdi baştan 20 saat daha kasmak istemiyorum ne yapabilirim acaba çözümü var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam oyun savelerinden ziyade , oyundaki başarılarını , kaç saat oynadığını , vb. şeyleri kaydeder. Savelerini kaydetmez. Aynı sorunu TES V Skyrim da yaşamışdım g.o .
 
Peki acaba oyunun bitirilmiş save dosyasını inidirip kaldığım bölümü bulmam mümkün müdür? Witcher 2
 
Bilemem kardeş ama ben Steam'da GTA San Andreas oynadığım zaman bir görevi geçememiştim. O zaman RAGE QUIT geçirip, oyunu silmiştim. Sonra pişman olup geri yüklediğim zaman Save dosyası duruyordu ve kaldığım yerden devam ettiğimi hatırlıyorum. :yerlerde:
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı