Galaxy S6 arkasında yer alan bandrol, 1500 mAh bilgisi

vedatsekini

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben hepsiburada.com'dan bir s6 sipariş ettim, geldi. Ama şarjı o 3 girişli olanlar varya işte onlardan geldi, bir adabtörle beraber. Kutusunun da arkasında resimdeki bandrol dikkatimi çekti. Bandrolde 1500 mA yazıyor ama telefon 2550 mA? Lütfen işten anlayanlar yazsın... Tavsiyeniz nedir?

OAgbm0.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ya telefonda 2550 diyor, cpu-z'de de 2550 yazıyor. bunu kesin bilmenin bir yolu yok mu? Bu arada telefon bechmarktan 46500 aldı. nasıl?
 
Dediğim gibi ürün orijinal ama özellikleri düşük gibi geldi. Antutu'dan 46 bin aldı. Normalde 80 bin civarı olması gerekiyor galiba. YouTube s6 larda öyle çıkıyordu.
Bu arada geekbench sonucu single: 1368, multi 4403 çıktı ama kafama takılan soru 1. Neden antutu'dan 46 bin alıyor.
2. Neden katındaki bandrolde 1500 ma yazıyor...
 
Son düzenleme:
Antutu kayda değer bir benchmark programı değil, sürüm farkından dolayı bu skoru vermiş olabilir. Geekbench skoru telefonun orjinal olduğunu gösteriyor. Etikette yanlışlık olmuştur. Israrla diyorum hepsiburada sitesi sana sahte ürün vermez.

Antutu dün 63 bin çıktı.80 kusur olması gerekmiyor mu? Bir de batarya hala aklıma takılan soru...

E-devlette imei kayıtlı gözüküyor. *#06# yazınca da imeiler uyuşuyor ama sonradan kapanır mı bilmem.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı