Sapphire R9 380x sistemden gelen ses

Eagle Eyes

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2016
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar dün akşam bilgisayar başında kasadan garip bir ses geldiğini fark ettim. Aynı nefes alıp verme gibi çok garipti. En az 10 dakika falan dinlemişimdir ama nereden geldiğini çözemedim her yerine baktım kulağımı dayadım fakat bir sonuca varamadım. En sonunda psikolojiktir bilgisayarı kapatıp öyle bir dinleyeyim dedim. Bilgisayarı kapattıktan sonra ses kesildi. Sonra bilgisayarı tekrar açtım ses yine devam ediyor. Ekran kartımın fanları çalışmıyor ondan ses gelmesi zor. Yani o sesi nasıl tarif edebilirim ki aynı nefes alıp verme gibi çok enteresan ama kaynağını bir türlü bulamadım. Sistemim ;
Msı B150m Bazooka, i5 6400, Sapphire R9 380x, Kingston Hyperx Fury 8 GB Ram, Dark N10 Kasa, Seagate Barracuda 1 TB HDD, Aerocool KCAS 600w +80 Bronze.
 
Muhtemelen güç kaynağı ile alakalı bir sorun gibi gözüküyor ve ekran kartı fanlarının çalışmadığını söylemişsiniz fakat çalışması lazım bir kontrol edin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı