Windows 10 Oyun Oynarken Mavi Ekran

darkageman

Kilopat
Katılım
7 Mayıs 2015
Mesajlar
1.330
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ticari Bankacılık
Arkadaşlar bugün oyun oynarken mavi ekran hatası aldım.

Minidump:032616-4171-01.rar


Bilgisayar parçaları garantiden 0 olarak yeni geldi gene mavi ekran. Delirmemek elde değil.

@cRea80 Üstad yardımını bekliyorum. Bilgisayar parçalarımı garantiye yolladım işlemci anakart ve ssd değişti. Hala mavi veriyor Ramlerimi XMP moduna almıştım onuda kapattım Oc Genie kullandım.
 
Bir kaç gün normal bir şekilde kullan, hata verirse ne olduğuna bakalım. Hata oluşmazsa stres testi yaparız (gpu dahil). Duruma göre CMOS temizleyip güvenli ön yüklemeyle bazı şeyleri kontrol ederiz.
 
Tamamdır abi. Bu akşam istersen bir Gpu testi yapalım. İşimizi sağlama almak manasında. Bende oyun oynayıp bol bol film dizi izleyeyim. Tabi bunları akşam yapabilirim :)
 
AIDA64'ün sistem kararlılık testini tüm seçenekleri işaretleyerek yapabilirsin. Algılayıcı bölümü de açık olsun sıcaklık değerlerini kontrol edersin. Yaklaşık yarım saatlik bir test yeterlidir.
 
Prime95'e gerek yok, şimdi bunu yapalım ve durumu görelim. Bilgisayar, yonga seti güncellemesinden sonra hiç hata vermedi hatırladığım kadarıyla. Yeni hata oluşursa ona göre farklı bir kaç şey yapacağız.
 
Aynen abi BIOS varsayılan ayarlarda. Hatta fotoğrafını da atmıştım. :) Şey sormak istiyorum Verifier açık oyun oynarken kasma vb şeyler oluyor oynayamıyorum rahat internette dolaşıyorum o yüzden film, dizi izleyip manga okuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı