R7 370 GTA 5 kasma

Karabiyik

Kilopat
Katılım
4 Nisan 2016
Mesajlar
105
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
R7 370 2 GB 256 bit
AMD FX X4 4300 3.8 Ghz 8mb
8Gb 1600 MHz RAM

Acaba GTA 5'te niye kasıyor yani donma oluyor? Bazen 1 saniyelik acaba nedeni nedir? Driverlar güncel kasayı yeni aldım very high oynuyorum mediuma düşürsem bile aynı durum bir yardımcı olun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ön yargılı olmak istemiyorum fakat ne zaman böyle sorunları olan kişilerin hep, AMD Fx işlemcilere sahip olmaları çok ilginç. 4-5 konuda hep aynı işlemciye sahip kişilerde bu tip sorunlara rastlanıyor.
 
650w power

Bide kasada ekstra fan yok islemci fani var sadece oyuna girince ses çok gürültülü gelmeye basliyor sessiz bilgisayar canavar dönüşüyor.
 
Oyun kasıyorsa grafik ayarlarını düşür.
Kasma durumu hangi grafik ayarların da iken yapıyor? Bunu bilmeden yardımcı olamayız. İnternette GTA 5 ince grafik ayarı diye araştırırsan rehberler var. Ordan birşeyler bulabilirsin.
 
Grafik ayarlarından değil normalde very high 40 50 fps oynatiyor fakat arada takılıyor mediuma düşürdü ayarları yine aynı takılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi GTA 5 grafik rehberini araştır internetten çözüm bulacaksın. Aynı sorunları ben de yaşadım imza da ki sistem ile. Bazı ayarları kısınca very high ayarlar da 85 fps alıyorum. Hiç bir kasma donma da olmuyor.
 
Fan takıcam belki düzelir fps testte benchmark 50-60 fps arası geziyor. Oyunda takılıyor anlamadım gitti acaba ısındıkları için mi yapıyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hacı işletim sistemi ne orjinal mi? GTA orjinal mi ve oyunu HDD oynuyorsun SSD mi ? Tam sistemi net olarak yaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı