GTX 950 supersuper clocked ve mATX anakart

ddrome

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2016
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar belkide cahilce bir soru olacak ama çok uzun zamandır mac kullandığım için donanım ebatlarıyla ilgili bilgim çok zayıf.

Acil ihtiyacımdan dolayı apar topar casper d100 aldım . i5 4590.

Şimdi tek tek peyder peye topluyorum. Cinema Display ekran kullanacağım için displayport çıkışı olan bir kart almam gerekiyor. Bütçem tabiki kısıtlı :D

hackintosh kullanacağım için kafam rahat olsun diye gtx660 aradım sıfır bulmak imkansız gibi birşey. Ozaman bari 950 gtx alayım dedim ama bu anakart mATX,
Kasada bu https://pbs.twimg.com/media/B0eFBwtCUAAKMlM.png .

Uygun bir psu da alsam bu ekran kartını bu kasa ve anakartta kullanabilirmiyim? bana sanki soğutucusu kasa ön paneline giden kabloların slotuna dayanacakmış gibi geldi. Anakartın yerleşimi bu işe uygun mu bilemedim.
 
Cevaplar için teşekkür ederim. Evet Evga özellikle büyük göründü gözüme.
Kasa içi fotoğrafları
http://dorukaktun.com/dosya/image2.JPG
http://dorukaktun.com/dosya/image1.JPG

Kasanın içine sığma konusunda problem olmayacak gibi duruyor ama asıl sorun anakartın yerleşimi gibi geldi bana. Birde siz bakın bu ekran kartını yakında görmedim çünkü.

Bu arada psu'nun yetmeyeceğinin farkındayım yanında 5000w'lık iyi bir psu siparişide vereceğim.
 
Yeni kasa almak baya bi uğraştırıcaktır arkadaşı, Kablo yönetimini düzenlesin yeterli.

Madem PSU değiştireceksin 500W PSU'lu kasa da alabilirsin. Tek PSU'ya vereceğin paranın az biraz fazlasına yeni kasa sahibi olmuş olursun ayrıca. Hem sığacak mı endişesine de mahal kalmaz böylelikle.

Bu Aerocool AE-VX500 500W VX SERISI 12cm OTOM. AYARLI 2xSATA ,2xIDE siyah POWER SUPPLY Güç Kaynağı Ünitesi PSU'yu almak yerine böyle Aerocool AE-V3X500B V3X 500W SİYAH ATX KASA Kasa alabilirsin yani.
Yeni kasa alcağı paraya daha iyi bir ekran kartı alabilir. Bu alternatifler bitmez. :)
 
Yada gider bir bira içerim abi nedir bu ya bir pc alalım bir süre idare etsin yeniden mac alana kadar dedik, habire öde babam öde öde babam öde, al babam al al babam al :D bitmiyor :D

Bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı