FX 9590 işlemci önerisi

emrullah balcı

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2016
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Genellikle sadece metin2 için bir bot kullanıyorum fakat şuan ki sistemimde bu botlarda donmalar ve cpu yükselişi yaşıyorum. Benim gibi bot kullanan birisi bana fx9590 işlemci, 16 GB RAM, 120 GB ve orta bir ekranı almamın ardından donmaların kesileceğini ve cpunun azalacağını söylüyor. Attığı cocugu ss de bunu kanıtlar nitelikte. Size soracağım bu sistemi yapmalımıyım araştırdıgıma göre FX 9590 çok yakana ve zor soğuyan bir işlemci önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladıgım kadarıyla yeni bir sistem topluycaksanız. Fakat sistem Amd serisinden hele hele 9590 gibi bir işlemci seçimi yaparak asrın hatasını yapmış olabilirsiniz. Bütçe belirtin size en iyi sistem toplarız.
 
Cezam olduğu için yazamamıştım.Yeni bir sistem toplamaktan ziyade sadace metin2 için işlemci,ram ve ssd almak istiyorum birde soğutma.Önerilen sistem bu sadece metin2 için kullanacağım bir sistem.
 
Şuanki sistemi mi yükselticeksiniz ? Öyleyse anakart modelini de vermeniz gerekiyor. Sıfırdan almak istiyorsanızda bütçe belirtiniz.
 
Metin2 oyun içerisinde, tek çekirdek kullanıyor, ama bot işi farklı o nasıl oluyor bilmiyorum. Örnek 5 tane bot açtığında hepsi tek çekirdek kullanıyorsa, Intel işlemci alman gerekir. Çoklu çekirdek kullanıyorsa, FX 8370K fazla bile.
 
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Normal hilesiz oyuna girdiğimde yaklaşık 15-20 exe açmama rağmen nadir kasmalar oluyor fakat bot ile girdiğimde 3 exe %99 cpu görüyor.Botla tüm çekirdekleri kullanıyor.Tavsiye veren arkadaşın sebebi sanırım FX9590 nın 8 çekirdek olması.Şuan ki anakartım Asus m5a97 r2.0
 
970 yonga seti için FX 9590'ı önermiyorum aynı şekilde AMD'de daha üst yonga setlerini öneriyor, FX 8350 alabilirsiniz M5A97 R2.0 için. Ayrıca şuan kullandığınız sistem tam olarak nedir?
 
Aylık fazlasını kazanacağım için ne kadar yaktığının bir önemi olmayacak.Soğutma sistemide sıvı soğutma düşünüyorum.Arkadaşın önerdiği tek işlemci bu bayağıdırda bu işte ne yapsam bilemedim.

Şuan kullandığım sistem.FX 4100,ASUS m5a97 r2.0,4gb 1333mhz tek modul ram,akasa mid tover 450w kasa,amd hd6700
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı