Amd athlon II x4 840 sistem toplama

darbeeee

Hectopat
Katılım
21 Ocak 2016
Mesajlar
138
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Amd athlon ıı x4 840, Msı gtx 750 ti ile bir sistem toplamayı dusunuyorum fakat işlemci ve ekran kartını arasında darboğaz olmasından korkuyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Böyle bi sisteme 500w psu yeterli mi? Birde bu işlemciyi oc yapabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
50 lira daha ekleyip amd athlon II X4 860k almanı tavsiye ederim oc da yapabilirsin 500 watt psuda yeterli olur ayrıca oc yapmadanda darboğaz yapmaz hem performans farkı 50 tl ye değer.
 
O işlemci gtx960'a kadar olan hiçbir ekran kartına darboğaz yapmaz için rahat olsun, darboğaz olmadan tam kapasitesinden yararlanabilirsin kartının.
 
Amd athlon ıı x4 840 bu işlemci gerçekten boyundan büyük işler yapıyor. Bence son yılların f/p abidesi işlemci serisidir. Athlon II X .... ne alırsanız memnun kalacaksınız. Yeni mimarisi ile ciddi ciddi iş yapmakta. Memnun kalmazsanız bana haber verin anında alırım :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı