Dual Boot Windows 8.1 Yanına El Capitan HD 4600 sürücü sorunu

Afir

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Monster Abra A7 v5.2 model laptobuma 10.11.4 raw imajıyla başarılı bir şekilde kurulum yaptım.
Wifi kartımı kurulum öncesinde Atheros Ar9285 ile değiştirdim. Ancak ne yaptıysam Intel HD 4600'ı tanıtamıyorum. Kurulum sonrası araçlar klasöründen çıkan HD 4600 için olan config.plist kullanıyorum.
Grafik kartı 7MB ve parlaklık ayarı maalesef yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmanız gereken dsdt / ssdt yamalamak. Laptop'lar için DSDT / SSDT Yamalamak (Montezuma ya teşekkürler) Bu rehberde nasıl dsdt yamalanacağı harfi harfine anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Berkay Aksuya teşekkürler) Buda videolu anlatım. Daha sonra GitHub - RehabMan/Laptop-DSDT-Patch: Common DSDT patches for Ivy/Sandy/Haswell laptops for running OS X adresindeki yamaları kullanarak ekran kartı sorununu çözebilirsin. Kullanacağın yamalar "Rename GFX0 to IGPU" ve "Brightness Fix (Haswell)"
 
Merhaba,
Videoda anlatılan şekilde DSDT yamalamasını yaptım ancak SSDT içerisinde compile ile yamalanacak hata bulamadım. Sonuç olarak sorunum halen devam ediyor. config.plist dosyamı aşağıda sundum:
MEGA
 
Forumu inceleyin demişsiniz de ben zaten bunları denedim olmadığı için dsdt yamalamayı denedim o da olmadı. Ekran kartımı tanıtırsam parlaklık adımına geçebileceğim.

Konudaki kextleri kuruyormusunuz? Config kopyalamakla olmuyor. Konuda hangi işlemleri yaptınız yazmamışsınız.
 
Merhaba,
Denilen şekilde tekrardan config yamalayıp, kextleri yükledim. Ancak boot ederken bu ekranda takılı kaldım.
IMG-20160523-WA0001.jpg


Montezuma nın açıklamış olduğu şekilde hatayı geçip başarılı şekilde boot ettim fakat ekran kartım hala 7 mb ve grafikler takılıyor.
 
Merhaba,
Öncelikle cevabınız için teşekkürler ancak dediğinizi zaten defalarca yaptım tekrardan denedim yine olmuyor. Config değiştirsem de dsdt patchlesem de aldığım sonuç 7 mb intel hd 4600.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı