IPhone 6S mı Samsung Galaxy S7 Edge mi ?

Katılım
15 Nisan 2016
Mesajlar
538
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu çok fazla gördüm ama hala çok kararsızım. Kullanım amaçları farklılık gösterdiği için bu konuyu açmak istedim. Öncelikle S4 kullanıyorum başlarda mutluydum ama artık pek değilim. YouTube'ta bir video izliyorum hemen cayır cayır yanıyor telefon. Donmalar, 'X uygulaması hata verdi' gibi sorunlar çıkmaya başladı. Telefon değiştirme zamanı geldi. Ben de IPhone S6 ve Samsung Galaxy S7 Edge arasında kaldım. Daha önce hiç IPhone kullanmadım. iOS, Android karşılaştırması yapamam yani. İlk önce onu seç felan derseniz seçemem yani. Oyun oynamayı severim, sosyal medyayı çok kullanırım, video/yayın izlerim, pili bir gün gitse yeter zaten şuanki telefonumdan alışkınım 1 gün sürmesine. İsteklerim bunlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Belki de en önemli isteğim ise bu telefonun beni 4 yıl götürebilmesi.
 
Bence Samsung Galaxy S7 Edge almanı tavsiye ederim kendinde söylemişsin daha önce hiç ıphone kullanmadım diye android e alışmışsın İOS a alışamayabilirsin
 
Tartışmasız 6s almanı öneririm.
4 değil 5 yılı garantiliyorum (Düzgün kullanım)
3 sene iPhone 5 kullandım ben emin ol düşürdüm ettim iOS6 sürümü ile çıkmıştı iOS9'da bile stabil çalışıyordu Apple kalitesi tartışılmaz diye düşünüyorum.
 
G5'i düşünmelisin kamera olarak giriş seviyesi fotoğraf makinelerinden iyi. Snapdragon 820 ile performans canavarı, modüler yapı type-c modülü, LPDDR4 4 gb bellek oldukça performanslı bir cihaz ama İphone'da bayağı iyi A9 işlemcisi mükemmel M9 yardımcı işlemcisi tek kelimeyle süper, tasarım olarak da süper ama alacaksan 16 gb sürümünden uzak duracaksın. S7 Edge Exynos işlemcisi ile çok iyi ısınmıyor suya dayanıklılık britcell teknolojisine sahip kablosuz şarj vb.

Kura çek bütün cihazlar çok iyi.
 
G5 düşünmüyorum, tasarımı güzel değil. Şahsen ben beğenmedim. Ve haklısınız, hepsi çok iyi ama beni 3-4 yıl götürürler mi? Bu nedenden dolayı Iphone 6S'e yakınım şuan. Ama şu Samsung'un GEAR VR'ı, Always On Display, su geçirmezliği gibi özellikler kafamı kurcalıyor.
 
Ben S7 Edge taraftarıyım. Tasarım, kamera, ekran, performans, pil konusunda S7 Edge 6S'den çok üstün. S7 Edge de seni 4 yıl götürür.
 
Gerçekten çok kararsızım ama galiba 6S alacağım. Arkadaşlarıma sorduğum zaman şiddetle 6S diyor. ''Zaten iş adamı felan değilsin, performans o kadar önemli değil. Kamera ve pil seni etkiler ama kamera desen aşağı yukarı aynı, pil ise şuanki telefonun gibi düşün, alışkınsın 1 gün gitmesine.'' diyorlar. Telefonumu da çok düşüren bir insanım, S7'nin tasarımında çok fazla cam olmasından dolayı ve 6S'in tasarımının daha hoşuma gitmesinden dolayı 6S alacağım galiba. Hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
 
Performans ve stabilte konusunda 6S daha iyi durumda. S7 Edge ise ekran, kamera, batarya, fiyat performans olarak daha başarılı. Tavsiyem S7 Edge. Ayrıca öncelikle İOS mu Android mi konusunda karar vermen daha mantıklı, ikisi apayrı dünyalar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı