iPhone 5 SE vs LG G4

Z5'de çok ısınan telefon Snapdragon 810 ile alternatif olarak sunacağınız başka bir şey olabilir.

Zenfone 2 almak istiyorum ama bu bütçeyle alınacak daha iyi telefonlar var değil mi ? Bu arada Z5 2300 TL
 
4K video çekmiyor, Cat.4, Ekranı Full Hd ekranı ile G4'ün gerisinde kalıyor yine de emin misiniz daha uzamasın ? Zenfone 2 mi ? G4 mü ?
 
Demek ki Snapdragon 808 ısınmaması için 810 kullanılmamıştı İşe yaramamış. Zenfone 2 hakkında ne dersiniz.

SD 808 çok fazla ısınmıyor zaten ısınmayan telefon gibi bir şey pek mümkün değil.
Zenfone 2 , G4 telefonundan tek farkı 4GB RAM olması (G4 3GB) ve 3GB fazlasıyla yeterli.
Ayrıca Zenfone 2 Intel Atom kullanıyor (SD 615 in gerilerinde) :(
Kamera gerçekten sizin için çok önemli ise G4
G4 2015'in amiral gemisi , Zenfone 2 2015'in orta seviyesi.
7/24 oyun oynarım diyorsanız G4 deki 3000mAh size yetmez , çoğu zaman şarja takmaya müsait bir ortamda bulunuyorsanız bu sorun sizi pek etkilemez.

Zenfone 2 telefonun farklı modelleri var sanırsam modelden modele değişebilir özellikleri.
 
LG G4 marka telefondan 2 adet satın aldım. İkiside uzun kullanımda (oyun-facebook) gibi uygulamara bakarken elimizi yakacak kadar ısındığını farkedebiliyorsunuz bir süre sonra ekrana dokunmayacak kadar yandığını görebiliyorsunuz. Z5'de durum G4'e göre daha az ve verimli. Bundan dolayı bu şekilde bir tavsiyede bulundum.
 
LG G4 kullanmayan birisi olarak yorum yapmışsınız. LG G4 el yakacak kadar çok ısınıyor, bundan dolayı tavsiye etmiyorum.
İki ayrı G4'ü uzun süre kullandım, sosyalde de şahit olan birkaç kişi var. Lg G4 asla ve asla ısınan bir telefon değildir, bu sizin taraflı söyleminizle değişecek bir durum da değildir aynı şekilde. SD 808 ısınmayan bir işlemcidir. Z5'e G4'den az ısınıyor diyorsanız zaten bariz bir şekilde yalan söylemiş oluyorsunuz. Onu da kullandım ki Z5 SD 810 kullandığın aşırı bir şekilde ısınıyor. Sözleriniz tamamen taraflı yorumlardan ibaret.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı