4000 TL Ekipman ve Monitör Dahil Sistem Toplama

ProphetYani

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2016
Mesajlar
115
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
4000TL Ekipman, Monitör dahil sistem topluyorum. Parayı böyle harcayacağım. E-Spor, Twitch, YouTube odaklı bir sistem topluyorum. Hepsini yakın zamanda sitelerden sipariş edeceğim. İyi veya kötü tüm eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • STREAM.txt
    1,5 KB · Görüntüleme: 214
Bence ekipmana o kadar bütçe ayırıp GTX 950 almak mantıklı değil.
Yaa sana hak vermiyor değilim ama 800 TL Kamera dahil Ekipmanlar iyi ve uygun. Gerçekten ekipman diyebileceğimiz şeyler... 500 TL Monitör, 2600 TL falan kalıyor kasaya... GTX 960 4GB alsam bilgisayarda kaliteli parça kalmıyor. GTX 960 2GB alıyım desen GTX 950'den çok bir farkı yok. Bende Kasa, Anakart, Psu, HDD, SSD gibi şeylerde ucuza kaçmak istemediğim için böyle oldu. Ayrıca Bence GTX 950 kötü bir kart değil çok iyi de değil ama E-Spor oyunlarına ağırlık vereceğim. Güncel oyunları oynamak istesem ne yapacağım diye kendime sorduğumda... Onları da oynayacağım hatta çoğu oyunu Yüksek ayar açabilen bir Ekran kartı :) Diye düşünüyorum.

Sizi seviyorum arkadaşlar :p
 
Aksesuarları daha sonra da temin edebilirsiniz. Bu şekilde oldukça saçma bir sistem olmuş.
 
Aksesuarları daha sonra da temin edebilirsiniz. Bu şekilde oldukça saçma bir sistem olmuş.
Sistem saçma değil bence 2600'e toplanıcak en kaliteli sistem. 4000 Lirayı böyle harcamak saçma sanırım haklısın ama sistemi toplayınca direk Stream'lara başlayacağım. Ekipmanlara ihtiyacım var. :( Hiç bilmiyorum yaa....
 
Sistem saçma değil bence 2600'e toplanıcak en kaliteli sistem. 4000 Lirayı böyle harcamak saçma sanırım haklısın ama sistemi toplayınca direk Stream'lara başlayacağım. Ekipmanlara ihtiyacım var. :( Hiç bilmiyorum yaa....
Aceleye getirmen ileride canını sıkmana sebep olur. Ekipmanları daha sonra yavaş yavaş temin edebilirsin.
 
Bence de fazla abartmaya gerek yok. Yayıncılığın belki bir gün sürecek ve rezalet geçecek bunları düşünmen lazım aceleye getirme bence. E-sporcusun sanırım rekabetçi oyunlar oynayacaksın bu bütçeye 144 hertz monitör sığar ekipman hariç. Klasik klavye ve fare koyarsın bu şekilde oyunlarda kendini geliştirirsin ileride de ekipmanlarını alır yayıncılığa başlarsın.

Bellek : Kingston Hyperx FURY 16GB DDR4 2133 MHz CL14 SR 1Rx8 Siyah PC Performans Rami Kit (2x8GB) HX421C14FB2K2/16

Toplam 3996 lira.

144 hertz monitörden vazgeçip yayıncılığa hemen başlamak senin kararın. Hevesin de kaçabilir bunları düşünerek karar vermelisin ve kaybedeceğin bir şey yok ileride de yayına başlayabilirsin, zorunda değilsin yani

R 9 380 x daha iyi performans verir ama render yapacağın için CUDA desteği şart baya fark ediyor diyor kullananlar o yüzden 960 koydum 380 x yerine. Zaten oynayacağın oyunlar büyük ihtimal CS:GO ve Lol olacağı için fazla da üzerinde durmaya gerek yok iki ekran kartı da 144 karenin üzerinde performans verecektir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı