Sapphire R9 390 Ani FPS Düşüşü

Trouble09

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2015
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.
Sistemim şu şekilde:
  • Sapphire R9 390 Nitro 8gb 512 bit
  • AMD FX 8350
  • 8 gb ram
  • Win 10
  • 750 w
  • Msi gaming 970
Bu sistemde ani fps düşüşü yaşıyorum Afterburner ile oyun oynuyorum cpu kullanımı 60-70 arası ve işlemci sıcaklığı 60-66 derece iken birden fps 20-25 değerlerine düşüyor ve işlemci sıcaklığı 40-45 e iniyor bunun sebebini biliyorsanız ve yardımcı olursanız sevinirim...
 
Sorun işlemci! Ben bile bıktım bu işlemcinin yaptığı sorunları görmekten. İşlemciyi değiştirin.
 
Bende msi r9 390 var afterburner arka planda açıkken oyunu açınca ilk açılışta ekran kartı kullanımı 40 a falan düşüyo işlemci kullanı mı artıyordu fps düşüyor oyunu aşağıya atıp afterburneri normal pencede açınca düzeliyordu. denebi belki sendede düzelir 5 kez falan oldu bende de.
 
Herhalde bu aralar AMD'nin sürücülerinde bir problem var, sorunlar artmaya başladı ara sıra bende yaşıyorum bunun gibi sıkıntıları mesela dün Crimson kendini sildi, şaka gibi:) Umarım yakında düzelir.
 
Marka kötülemek gibi bütün eksilerini söylüyoruz ama kalitede süper oda ayrı bir dünya onuda söyleyelim. 3k da gta oynadım 7 gb ekran kartı ramı kullandı. Ram arızası ortaya çıktı 6 gb ye kadar sıkıntı yok 7 gb ye çıkınca yeşil ekran hatası verdi. 1 kere servise verdim suan kartım yok. Değişim çıkarsa iade edip 1070 beklesem mi diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı