Hepsiburada'nın laptop iadesi almaması

memmet34

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepsiburada dan alışveriş yaptık. Laptop aldık 1 tane.Laptop geldi. Laptobu açtık işletim sistemini kurduk. Bilgisayar ile web de felan gezinirken arada takılıyor ekran kararıyor. Küçük boyutlu oyunlarda bile ekran hatası veriyor. Donuyor. Bizde geri iade ettik. Geri almadılar. Neden acaba böle bir hakları var mı? Ne yapayım şimdi ben? Bu arada garantiside var 2 yıl.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok öyle birşey tüketici haklarına git paşa paşa geri almak zorundalar 15 gün iade hakkı yok mu sözleşmeye bi bak.
 
Öncelikle üşenmeden dilekçeni yaz. Kaymakamlığa git ve şikayet dilekçeni tüketici hakem heyetine ver. Laptopta olsa her bir parçanın ayrı ayrı garanti süreleri var. Ekran kartının bozuk olduğunu bildirmene rağmen değişimin ve/veya iadenin yapılmadığını ve madur olduğunu belirt dilekçende. Ayrıca laptopta ekran kartının tek başına değişme gibi bir teknik olanağının olmadığından bahset. Gerekirse telefon konuşmasının dinlenmesini iste. Daha sonra muhtemelen yoğunluktan dolayı aylar sonra işlem sonuçlanacaktır. Ve ne kadar para verdiysen geri alacaksın rahat ol onlar düşünsün. (İstersen dilekçeyi verdiğin gün tekrar ara bunları ki dilekçende telefon görüşmesinin tam tarihini verebilesin. Cep telefonu numaranla yap görüşmeyi). Hangi firmalardan ne paralar aldığımı yazmayacağım ısrar etme:))
 
Hepsiburada'nın tedarikçilerinde veya bayinlerinde bir sıkıntı var. Muhatabın büyük bir ihtimal hepsiburada sitesi aracılığıyla onlar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı