Realtek An Error (-5011 : 0x80070006) Has Occurred Sorunu

Orhan ZierLich

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2016
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar once sorunun ne oldugunu anlatayim. Win8.1 kurulu. Anakartin cd'sini takiyorum autorun calismiyor. CD'yi acip msi'in autorunla calismasi gereken uygulamasini manuel calistirmak istedigimde ise uygulama acik gorunuyor ama herhangi bir tepki yok problemin gorunen kismi bu. Gelelim asil meseleye yapmak istedigime.

Bende harici bi bas var eski bilgisayarimda takiyordum ses kartinin driverini ekstra program kuruyordum cmedia diye ordan hallediyordum isi. Bu anakartin cdsinin icinde driveri var fakat, kurdum pc reset istedi attim acilinca kurulum devam eder gibi yapti hata verdi programida kurmadi. Hata resmi asagida konuyla ilgili yardim edebilecek arkadadlar olursa sevinirim. Anakart: MSI B150M Bazooka.


1 (1280 x 720).jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windowsu guncelledikten sonra calisti.
Sorunumu giderdim ama kafama takilan birsey vardi onu dile getirmek istiyorum.

Yeni kayit olmusum ilk defa boyle bir bilgisayar almis boyle bi sounla ilk defa karsilasmis birisi olarak forumunuza ilk defa mesaj atan birisine konuyu actiktan hemen sonra engelleme koymak sizce mantik isimidir ?

Bu gun 2.ci bi sorunla geldim foruma ins. Buseferde yasaklama getirmezsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı