Teknobiyotik mi? Hepsiburada mı?

Hatta için iyice rahat olsun diye, Teknobiyotik'ten yaptığım alışverişler.

NmlaaGb.jpg
 
Hepsiburada.com'dan denenmiş ürün gelir bilgine yani başkaları kullanıp iade ediyor bunlar başkasına satıyor bilgin olsunda sorun çıkabilir
 
Geçen hafta açtığım konumdan kendi sözlerimi alıntılıyorum.

Daha önce teknobiyotik.com diye reel mağazası olmayan bir internet sitesinden bilgisayar satın aldım. Hangimiz internetten bir şey alırken sözleşmeyi okuyoruz ? Adamlar sözleşmeye ''iade edilemez'' diye bir madde koymuş. Bende tabi aldıktan sonra fark ettim. Ve bilgisayarın bütün parçaları sorunlu çıktı.Dış kasası kırık çıktı. Arayayım dedim ulaşamadım.Adamların telefonlarını açan yok,1 hafta her gün öğlen aradığımda sıradaki sizsiniz deyip 1,5 saat bekletip telefonu açan olmuyordu.Sanki bana bilgisayar satıp kaybolmuşlardı.Siteden mesaj attım 1 hafta cevap veren olmadı.Merdiven altı depo tarzı Sancaktepe'deki yerlerine adamları dövmeye-kavga etmeye mi gitseydim napsaydım.En sonunda facebooktan bana yaptıklarının aynısını yaşayan birinden teknobiyotik denen sitenin başka bir telefon adresini buldum. Bilgisayarı daha 1 gün kullanmamışım doğru düzgün,dedim iade etmek istiyorum.İade edemezsin dediler.Neden dedim , çünkü bu toplama bilgisayar.Biz sözleşmeye madde koyduk dediler.Türkiye'de satılan bütün elektronik aletlerin en az 2 yıl garantisi olması zorunludur Ve ilk 14 gün içinde eğer gelen ürün sorunluysa geçerli bir mazeret belirtmeksizin tüketicinin iade hakkı vardır.Neyse tamam bari tamir edin dedim kasayı gönderdim kargoyla bunlara geri.Tam 25 gün geçti ne geri dönen var ne birşey.Aradım dedim siz nasıl iş yapıyorsunuz tamam yarın halledicez dediler.Gönderdiler bilgisayarı,yeni gönderdikleri kasanın dışı tekrar kırık.Aradım tekrar dışı kırık kasa göndermişsiniz dedim.Allah Allah felan dediler gık mık ettiler tekrar kasanın ön kapağını gönderdiler fakat yeni gönderdikleri ön kapak ta kırık.Anlayacağın kardeşim böyle sitelerden 100 lira ucuz alışveriş yapmaktansa VATAN COMPUTER , MEDİAMARKT,BİMEKS ya da TEKNOSA gibi mağazası olan yerlerden 100 Lira fazla verip alışveriş yaparım. Yarın öbür gün bir sorun olduğunda karşımda muhatap biri bulabilmek için.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı