Windows Defender yeterli midir ?

Bende fikrinin yanlış olduğunu söylüyorum size ne oluyor?


Adi bir AV kullanmış o zaman. Yada sallama cevap veriyor.

Sağlam değilse korumaması normal. Defenderde olduğu gibi.
"Arkadaşım fikrin yanlış." gibi bir şey orada yazmıyordu. Eğer yalnızca fikrinin yanlış olduğunu söyleseydiniz, kimsenin bir şey demeye hakkı olmazdı. Ancak insanı azarlayıcı bir üslup ile konuşmuştunuz. Ben de bu davranışınızı kınamıştım.
 
Çok saçma sapan tartışmalar yapmışsınız. Kesinlikle ve kesinlikle Defender yeterli değil. Günde milyonlarca yeni yeni virüsler çıkıyor Defender hepsini bulup engelleyemez. Fakat sistemi çok akıllı kullanırsanız virüs bulaşmaz. O kadar akıllı ve güçlü trojanlar üretiliyorki artık maalesef Defender kesinlikle yetersiz. Kesinlikle parasını verip KasperSky almalısınız.
 
KasperSky'a bende toz kondurmam. Kendim dahil birçok arkadaşım kullanıyoruz Allah aşkına ücretsiz bir Antivirüs sizi ne kadar koruyabilecek. Kaspersky kesinlikle önerimdir. Fiyatının hakkını veriyor sizde kullanıp farkını anlayın ve diğer Antivirüsler ile karşılaştırın.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı