Vatan Bilgisayar İnternet-Mağaza Fiyat Farkı Var mı ?

Fark olmaz. Her zaman sitesindeki fiyat geçerlidir. Hatta mağazada yazan etiketlere bile güvenme. Çünkü dolar sürekli düşüp - yükseldiği için etiketleri çok nadir yeniliyorlar. Aldığında etiketteki fiyatı değil sitesindeki fiyatı baz alıyorlar. Alacağın ürünü sepete ekle normal fiyattaki kısma bak. Avantajlı fiyat internet üzerinden alınca geçerli oluyor.
Capture.JPG
 
Kardeşim internet ile mağaza arasında fark var daha 1 hafta önce gittim ve özellikle sordum gtx970 in fiyatını 1350 lira dedi çalışan netteki fiyatı 1458 liraydı bence web e özel indirimler yakalarsan al ama yok istediğin parçalar web e özel değilse kesinlikle mağazadan al ama kendin topla.
 
Beyler kendin topla derken neyi kastediyorsunuz bende vatandan alacağımda parçaları hazırladım sadece listesini onlara vereceğim olmayanları getirtecekler birde montajlı alırsam eve götürürken sıkıntı çıkacağını düşünüyorum bu yüzden kendim yaparım herhalde.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı