Ekran kartı takınca görüntü gelmemesi

Teknoloji alırken en iyisi alınmalıdır. Düşük fiyatlı aldığınız her üründe bir bit yeniği vardır. Tavsiyem şimdilik onboard devam edin. Paranız 3000 civarı olunca MSİ laptopları bir deneyin.
İnanın 1400 lira verip istediğiniz performansı alamadığınızda üzülmenizi istemem.

Bu arada eskiden yetiyordu şimdi neden yetmiyor demişsiniz;
zamanla psu içindeki devre elemanları özelliğini bir nebze de olsa kaybeder. İlk alındığında 300 watt veren bir psu yıllar sonra 250 watta bile düşebilir.
Kayıtlarınızı incelediğinde sistemin kapanırken düzgün kapatılmadığını rapor etmiş. Bu tip kernel olaylarını çok yaşadım. Anakart/windows uyumsuzluğundan kaynaklı olabiliyor. Denetim masası/güç seçeneklerinden şu kısmı benimki gibi yapın.
2016-05-28 (1).jpg
Windows düzgün kapatılmadı iletisi artık olmayacak, lakin normal kapatmak yerine sistemin fişi çekirse , reset atarsa yada bir sorunla karşılaşıp kendini kapatırsa bu ileti gözükecek. Bu sayede sisteminizin stabilitesi artmış olacak.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı