Dual Boot Windows Kurarken "bootx64.efi not found" Hatası

BatuhanBasar

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
14
Yer
Antakya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektronik Teknikeri
Mac OS gayet düzgün çalışıyor. Bunun yanına Windows işletim sistemini kurmak istedim ve kurulum USB'sini hazırladım. USB'den boot ettiğimde fotoğraftaki hatayı alıyorum. Mac'i kurarken tüm SSD'yi Apple HFS+ olarak biçimlemiştim sorunun ondan kaynaklandığını düşünüp diski ikiye böldüm ve diğer kısmı MS-DOS(FAT) biçimiyle oluşturdum. Tekrar USB ile boot etmek istediğimde aynı hatayı aldım. Yardımcı olursanız sevinirm.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Resmi 2016-05-28 01.46.22.png
    Ekran Resmi 2016-05-28 01.46.22.png
    222 KB · Görüntüleme: 266
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki oluşturduğum bölüntüyü nasıl biçimlenmemiş şekile getireceğim? Sil dediğimde OS X Genişletilmiş biçimde tekrar biçimliyor.

Recep Baltaş'ın Dual Boot rehberinde Mac kurulacak olan kısmı OS X Günlüklü biçiminde, Windows kuracağımız kısmı MS-DOS(FAT) biçiminde ayarlamamızı söylemişti. Tüm diski formatlamadan bu işlemi yapmanın bir yolu yok mu?
 
OS X genişletilmiş günlüklü seçtikten sonra format kısmında bir işlem yapma. Verdiğim çözüm linkinde ayrıntılı yazmışım.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı