BMW 328i vs Evo 10 MR

Kaankoç

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2016
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim için önemli olan sırasıyla 1 hız, 2 yakıt ve konfor. Arkadaşlar Evo 10 sağlam hızlı güzel araba 295 beygir ama fazla yakıyor. BMW 328i ise 245 beygir, yakıtı da az. Sizce hangisi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak Evo X, yakıt ve konfor olarak BMW 3.28i biraz daha önde. Dış görünüş olarak BMW bana göre bariz daha üstün. Bana kalırsa temiz, kırmızı renkli (çok ateşli duruyor (y)) Evo IX bulursanız o tarafa doğru yönelmenizdir. Evo X'ten çok daha güzel dış görünüşe sahip, BMW'den de daha hoş (bana göre) bu sizin göz zevkinize kalmış bir şey zaten. 280 beygir stock motora sahip yani performans konusunda da üzmeyecektir. Modifiye bakımından gerek motor gerek body kit çok zengin seçeneklere sahip. Diğer arabalardan kıstığınız fiyatla da motoru 300+ beygir üzerine çok rahat çıkartabilirsiniz veya modifiye edebilirsiniz. Son karar yinede sizindir. Alıcı olarak istediğiniz arabaları görün ve imkan olursa deneyin daha güzel karar verirsiniz.
 
Hocam evo uğraştırır gibi geliyor bana. Bende zaten şu an mitsubishi lancer 1.6 var. Arabam gayet iyi hiçbir sıkıntım yok ama değiştirmek istiyorum nedense :D ben bana fazla sorun çıkarmıyacak hızlı konforlu güzel bir araç istiyorum. BMW daha yakın gibi bana teşekkürler fikriniz için. :)
 
Hocam evo uğraştırır gibi geliyor bana. Bende zaten şu an mitsubishi lancer 1.6 var. Arabam gayet iyi hiçbir sıkıntım yok ama değiştirmek istiyorum nedense :D ben bana fazla sorun çıkarmıyacak hızlı konforlu güzel bir araç istiyorum. BMW daha yakın gibi bana teşekkürler fikriniz için. :)

Aynen öyle Evo daha fazla uğraştırır ve bakımları daha zordur. Ama o uğraşlarda tatlı uğraş olur eğer arabaları seviyorsanız. Araba değiştirmek istemeniz çok normal insan çok çabuk sıkılabiliyor. Konforda BMW daha iyidir. Arkadan itişli olduğu içinde spor hissiyatını iyice hissedersiniz ve daha iyi yanlarsınız :D
 
Bmw nin yakıt performansı süper 2.0 245 beygirlik motora göre birçok 1.6 dan iyi yakıtı performansı. 5.9 saniyelik 0-100 değeri var arabanın. Birde evo alırsam km de 1 TL diyorlar. Birde yanlamak için bmw :D evo 4 çeker olduğundan sıkıntı :D bi ara evo çok düşündüm ama işte başa çıkamam korkusu sardı :D

Peki arkadaşım sen benim yerimde olsan hangi arabayı alırdın ?
 
@Kaankoç baya baya Evo hastasıyım. O yüzden gözüm kapalı Evo alıp arabayla oynarım. Subaru Impreza WRX STI'da seçeneklerim arasında olur:) Evo ile de yanlanır baya iyi. Ama sen konfor istemişsin BMW'den yana tercih kullanabilirsin.
 
@Kaankoç az önce Evo X'in içine baktım konfor olarak rahat olursun gibime geliyor. Evo X çirkin geliyor bana şekliyle ama motoru sağlam orası ayrı. Evo VIII ve IX görsellik beni benden alıyor. Evo IX'un yorması normaldir. Süspansiyon, koltuk vb. konfor için değil gazlamak için yapılmış. Arabanın alçak olması nedeniyle sağ ayağın ağrıması olası bi' ihtimal özelliklede trafikte. Yakıt şu mekan-zaman konumu içerisinde herkes için sıkıntı. Ama ne demişler: "Aslan besleyen yemini düşünmezmiş." yani o tarz arabaya biniyorsan her türlü sıkıntısını çekeceksin ;)
 
@Kaankoç fabrika verilerine göre 100 kilometrede şehir içi 13.6, şehir dışı 8.3, karma tüketim ise 10.2 lt olarak belirtilmiş. Burdan yola çıkarak arabanın ortalama 12-13 litre civarlarında civarlarında dolaşacağını düşünebiliriz. Gazlamada 16-17 litreyi çok rahat göreceğine inanıyorum hatta daha fazlasına hazırlıklı olmalısın:) Yani ortalama 60 kuruş yakacaktır. 1 lira ise zor değil sadece gaza basman gerekiyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı