R7 370 Sistem Toplama

muharrem.rasit

Kilopat
Katılım
4 Nisan 2016
Mesajlar
381
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Açık Öğretim Lisesi Öğrencisi
Herkese iyi sosyaller. 5 Haziran'da Vatan Bilgisayar dan 3,000 TL bütçe ile bu bileşenleri alacağım. Birçoğunuz i3 6100 al, ekran kartını R9 380 al gibi yorumlar yapacaktır. Ben işlemcim uzun ömürlü olsun, ufak çaplı render çalışmalarında zorlanmasın istiyorum. Deli gibi FPS meraklısı değilim R7 370'in oyun performansına baktım 5 - 10 FPS için 150 TL fark ile GTX 950 de almak istemiyorum. Anakartı da uzun ömürlü alıyorum çünkü Msı H110 pro v-d alıp ufacık anakart üstüne ultra performans veren ekran kartı işlemci kullansam ne fayda. İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel. İyi düşünmüşsün. Belki 5-10 FPS az alacaksın ama işlemci çok iyi olduğu için ilerideki güçlü ekran kartlarını da takabilirsin. PCI-E 3.0 destekli bir anakart artık şart olmaya başladı. Bu da güzel.
 
Nasil bir bahtsizim bilmiyorum ki sistem toplam 3.052 tl idi suan avantajli fiyat bitti ve 3222 tl oldu. Fiyatlat neden tavan yapti vatan da ?
 
Malesef sadece vatan bilgisayardan almak zorundayim. Babam kredi kartı bilgilerini siteye verip siparis etmek istemiyor zira zaten internetten alışverişe kapalı bir kart. Gidip eliyle tek çekim yaptirmak istediği için mecburen vatandan almak zorundayım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı