2016 LG G3 hala alınır mı ?

LG G3 kullanıyorum. Sadece bir kere batarya sorunu yaşadım. Kamera konusunda bu fiyata üstüne tanımam. J7 bence ara geçiş telefonu çok güncelleme alacağını sanmıyorum. Yani G3 önerebilirim.
 
yaşadığınız sorun nedir ?
birde bu lg deki görüntülü görüşeme me saçmalığı nedir?
Şarjı kendi kendine azalıyordu. Bende garantiye gönderdim.
Belirttiğiniz gibi maalesef görüntülü konuşma özelliği normal aramalarda yok. Önceki telefonumda vardı ama ben hiç kullanmadım. Tabi bu kullanım kişiden kişiye değişir fakat isterseniz Tango gibi görüntülü konuşma özelliği olan uygulamalardan görüntülü konuşma sağlayabilirsiniz.
 
merehaba arkadaşlar bn geçenlerde 520 tl ye aldım 32 lik stand ürünü kozmetik de hata yok kutusu şarz aleti herşeyiyle normal de almazdım ama babamın arkadaşı olduğu için aldım 1 ay içerisinde sıkıntı çıkarsa kafana takılan bişey olursa at git bana dedi sizce uyğunmu
 
Sanki iPhone 5 sorunsuz gibi yansıtmayın.
G Flex 2 alıp işlemciyi downclock ederek ısınmayı bir miktar çözebilirsiniz. Ama yine de güvenmeyin G Flex 2 modeline. Çok oyun oynamıyorsanız G3 yetecektir.

Adama belalı telefon öneriyorsun. :D G3'ü Hepimiz biliyoruz, görebileceğiniz en saçma telefon. Gerek performans, gerek batarya açısından vasat. Bulaşma sakın G3'e.
 
Bence alınır çok harika bir telefon sadece GPU'su biraz eski onun dışında güzel bir telefon, tabi telefonu elden bırakmayanlardan iseniz şarj da sorun olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı