Hyperx Cloud 2 İncelemesi

Uzun araştırmalar sonucu kulaklığı alma kararı aldım. Size de kısaca bir haftalık kullanım tecrübelerimi anlatmaya çalışacağım. Buraya resim felan koymayacam internette ganimet gibi var zaten.
Daha önceden Sony MDR-EX50 kullanıyordum ve ses kalitesi baya iyi gibi geliyordu ama Cloud ile dinleyince anladım ki o kadar da iyi değilmiş. Tizlerde pek bir şey farketmedi ama baslar yokmuş resmen eski kulaklığımda.
Kulaklık direk olarak Note 5'in 3.5mm çıkışına takınca gayet yüksek ses veriyor gayet yeterli ama ses kartını kullanmaya başlayınca son seste dinlemek mümkün olmamaya başlıyor. İlk önce bilgisayarda denedim çok hoşuma gitti sonra OTG ile telefona takmayı deneyim dedim ve direk çalıstı. Telefondan kaliteli ve yüksek ses aldım.
Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.
İlk incelemem ve kendimi tam ifade edemedim kusura bakmayın. Ürün fiyatına göre çok başarılı 300 lira civarı bütcesi olanlara tavsiye edilir.
Sorusu olanlara cevap verebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun. Bende bu kulaklık ile Logitech g430 arasında kaldım. Nasıl bir tercih yapmalıyım sizce?
 
Ben g430 denedim hic rahat degil sungerleri falan parasinin urunu degil. Razer kraken usb denedim rahatti fakat hyperx cloud 2 denemedim iki urun arasinda bende kaldim.
Bu deneme olaylarını hangi mağazada yaptınız? Vatan ve Teknosa'dan alacağım için 2 yerde de denememe müsade etmiyorlar. 1 kere dene fırsatım olursa karar vermem kolaylaşır.
 
Arkadasimda vardi g430 ve ben hic begenmedim ses kalitesi muazzam fakat konforu sikintili ust sungeri cok rahatsiz ediyor. Razer kraken usb baya guzel gorunumlu ses kalitesi izolasyonu falan cok iyi uzun kullanim denemedim az bir sure takmistim fakat guzeldi hyperx cloud 2 da cok begenilip tavsiye ediliyor. Ben de bu konuda ne alicagimi bilmiyorum.
 
@Walker IV Bari klavyeyi Razer almasaydın :( Yerine Corsair alsaydın güzel olurdu.

Bu deneme olaylarını hangi mağazada yaptınız? Vatan ve Teknosa'dan alacağım için 2 yerde de denememe müsade etmiyorlar. 1 kere dene fırsatım olursa karar vermem kolaylaşır.
Ankara Kentpark Mediamarkt'da denedim. Razer Kraken serisi, Steelseries Siberia ve Logitech kulaklıkları deneyebildim.
 
razer kraken pro kullanıyorum çok kaliteli bir ses kartı ile ve kraken de basslar acayip yoğun ve bu yoğunluğa tizler az kalıyor, kulaklık her türlü bassı kaldırabiliyor, en ağırlarını denedim emin olun, oyun için ise pek önermem kraken pro'yu çok uzun kullanımlarda kulağınızı çok ağrıtır. hyperx cloud'un noise cancelling özelliği daha başarılı, daha konforlu, ve farkettiniz mi bilmiyorum ama çoğu prof oyuncular hyperx kullanıyor
 
Hyperx cloud 2 kullanıyorum.Bundan önce Plantrosonic Gamescom 788 kullandım.Bende çok arada kaldım karar vermekte.Gamescom ses kalitesi çok iyi ve yazılım tam istediğim gibi.Malzeme kalitesi için aynı sözleri söyleyemem.Kulak padleri kadife ve rahatsız edici(Kişiye göre değişir).Cloud 2 de tam tersi kaliteli ama sesi Gamescom 788 kadar iyi değil.Özellikle sanal 7.1 konusunda 788 daha iyi.Hatta arka seslerde bariz önde.Ben iki ürünüde kullandım.Şu an karar vericek olsam tercihimi Logitech G430 dan yana veya iade ettiğim Plantrosonic 788 olarak yaparım.Cloud 2 fazla büyütmeyin gözünüzde.Sadece malzeme kalitesi iyi.
 
Ben g230 kullandim da ust sungeri cok agirtiyor g430 da ayni malzemeden yapilmis onun da agritacagini dusunuyorum. Ben kraken usb ve cloud 2 arasinda kalmistim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı