Laptop Harddiski Başka Bilgisayarda Kullanmak Format Gerektirir mi?

hby1997

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2015
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar laptopum bozuldu ama harddisk sağlam. İçinde Windows 10 kurulu ve önemli şeyler var. Farkli bir laptopa taksam normal kullanabilir miyim yoksa format şart mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Harddiski başka bilgisayara usb yoluyla bağlayıp (Harddisk kutuları var 20TL'ye onun içine koyarak), bilgilerini aktarabilirsin.
Eğer direk takıp harddisk olarak kullanmak istiyorsan muhtemelen taktığın bilgisayarla yüklü olan driver'lar farklı olduğu için çok fazla hata alacaksın. Ve ilerleyen zamanlarda da yüzlerce hatayla karşılaşıp (çalışsa bile) format atma ihtiyacı duyacaksın.
 
Boot menüden taktığınız HDD'yi ilk sıraya alın, farklı bilgisayar olduğu için farklı sürücüler ve farklı bios vardır, muhtemelen sıkıntı çıkaracaktır. Kısa süreliğine kullanılabilir oyun işini daha iyi bilen ya da deneyimlemiş birine sormanızı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı