Kiralık Yazlık ve Otel Tavsiyesi

denylord

Kilopat
Katılım
11 Mart 2015
Mesajlar
965
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ağustosun 20-27 arasında ortalama 5 gün veya 1 haftalık arkadaşlarım ile (5 erkek) tatil yapmayı düşünüyoruz. Fakat bize uygun bir yer bulamadık. Bütçemiz 3000-3500 TL civarı. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Önereceğiniz otelde her şey dahil olması ve kiralık ev önerilerinizde günlüğü 300-350 TL'yi geçmemesi, plaja ve markete yakın olursa sevinirim.


Dipnot: Tekirdağ, İzmir, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Mersin, Didim olarak belirledik şehirleri. Bu şehirler dışında da kafamıza yatarsa gidebiliriz.
 
Mersin tömük flamingo 8 de günlüğü 300 liraya çok güzel tatil yapabilirsiniz hem denize sıfır hem kocaman bir havuzu var. Merkezi bir yerde bir sürü markete çok yakın
 
Tavsiyem Saros Körfezi'ne gitmeniz. Eski Yayla Sahili olarak bilinen yer Keşan'dan 50 kilometre uzaklıkta. Ucuz ve pahalı pek çok pansiyon, günlük kiralık yazlıklar var. İstanbul'dan 3 saat Keşan, 1 saat Yayla Sahili derken en fazla 4-5 saatte varabilirsiniz. Plajlar güzel, marketler yakın ancak mangal seviyorsanız en son gittiğimde mangal için uygun değildi. Genellikle aileler var, haftasonu İstanbul'dan giden de çok oluyor. Denizi, sahili temiz tutalım lütfen, belli olmaz karşılaşabiliriz :)
 
Yaz bitti ama bir daha ki yaza Fethiyeyi tercih edebilirsin, ingilizlerle gerçekten eğlenebilir, güzel tatil ve anılar geçirebilirsin. :like:
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı