R9 380 için 500W yeterli mi ?

Renfrii

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2015
Mesajlar
1.119
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar forumdan yardımsever bir arkadaşın tavsiyesi ile birlikte resimdeki sistemi toplamaya karar verdim. Bu sistemdeki kasanın güç kaynağı ekran kartı için yeterli olur mu?
 

Dosya Ekleri

  • Toplama Bilgisayar.png
    Toplama Bilgisayar.png
    48 KB · Görüntüleme: 205
Supports high-end graphics cards up to 315mm / 12.4" in length, including AMD HD 7970 and NVIDIA GTX 690. Sitesinde böyle bir yazı var o yüzden kuşkulanmıştım teşekkürler. :)
 
aynı fiyata 750 w aldım ben o kasa kazık
Evet Vatan Bilgisayar da pahalı fakat oradan toplamak zorundayım bir ürün iadesi var o para ile orada kasa toplayacağım.

R9 380 için 500 wat yetmez. + 80 sertifikalı 500 watt olsa belki. Riske girme en az 550 wat kaliteli bir psu lazım.
Anlaşılan benim kasa işi gene karıştı. :) Vatan Bilgisayar Bursa' dan toplamak zorunda olmasam Sinerji ' den toplayacağım fakat 1 ay önce Vatan dan bir notebook almıştım hoparlörü arızalandı geri iade istedim iade kabul oldu Vatan para iadesi yapmıyor değişim yapabiliyoruz ya da farklı alışveriş bende pc toplamaya karar verdim. Vatan Bilgisayar da parça yok. Yardımsever bir arkadaş toplamıştı bu sistemi alacaktım sonra güç kaynağı yeter mi diye kuşkulandım. :(
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı