GM 5 Plus mı, Zenfone 2 mi?

GeneralMobile GM5,güncelleme desteğini uzun bir süre kesmez tek hoş tarafuda bu diğer özellikleri pekde abartılıcak gibi değil. Asus Zenfone 2 ise İntel işlemcisi ulduğu için bazı uygulamalarda fazladan şarz yiyebiliyor ancak genel anlamda GM5'den daha kaliteli. Üstelik Asus daha Zenfone 2'den güncelleme desteğini kesmez. Birde GM telefonlarında mikrofon kalitesi hiç iyi değil diğer markalara göre.
 
Gm 5 Plus kullanma imkanım oldu. Antutu'dan 44 bin aldı. Gayet güzel. Arayüzü aşırı stabil. Çok güzel bir telefon. Ayrıca 2-3 sene boyunca Android'in en son sürümünü alacak. Almanı tavsiye ederim.
 
GM5 Plus'ı tercih edersen daha mutlu olursun :)
Kardeşim tamam anlıyorum insan kendi malını kötülemek istemiyor ama, General Mobile 5+'dan birçok kişi memnun değil. Kronik olarak ısınma sorunu var ve teknik servisi rezalet(telpa). Zenfone 2'de performans haricinde daha iyi ama güncellik konusunda GM 5+'dan daha geride.

Tavsiyem GM 5+ veya Zenfone 2 alma. Biraz daha para biriktir ve 605 veya 606 seri numaralı (ithalatçı garantili) LG G4 al.
 
Kardeşim tamam anlıyorum insan kendi malını kötülemek istemiyor ama, General Mobile 5+'dan birçok kişi memnun değil. Kronik olarak ısınma sorunu var ve teknik servisi rezalet

Telefonu kullandın mı ? Hayır. Kullansan bu şekilde yorum yapmazdın zaten.

Zenfone 2'de performans haricinde daha iyi ama güncellik konusunda GM 5+'dan daha geride.

İntel kendini mobil işlemci üretiminden çekmişken, intel işlemcili bir telefonu tavsiye ediyorsunuz SD617'lı bir telefona karşı, şaşırdım doğrusu.

Tavsiyem GM 5+ veya Zenfone 2 alma. Biraz daha para biriktir ve 605 veya 606 seri numaralı (ithalatçı garantili) LG G4 al.

1250TL'e G4 gerçekten çok makul bir cihaz. Ama 920TL'e GM 5 Plus alınabiliyor :)
 
@IIMeteHanII Anladık kardeşim sen dandik de olsa mutluyum diyorsun ama başkasının başını da belaya sokma istersen. ;)
General Mobile' ın ceo grubunun ne telefonu kullandığını biliyorsundur umarım.

Muhtemelen cihazı teknoloji mağazalarında bile görmemişşindir, gelip yorum yapıyorsundur.

Bırakta kullanıcıları cevaplasın değil mi?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı