Balıkesir'deki en iyi MYO hangi ilçede?

MBirhanM

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2016
Mesajlar
906
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Büyük ihtimalle Balıkesir'i seçeceğim, puanımın yettiği en güzel şehir orası puanım bayağı düşük. 2 yıllık bilgisayar programcılığı seçeceğim.

Balıkesir'de şu ilçelerdeki hangi okul daha güzel?
  • - Edremit
  • - Gönen
  • - Altınoluk
 
Bandırma'da yaşıyorum, 3'ü de birbirine hem konum hem statü olarak yakındır. Okul olarak bilemem ama ilçe olarak ben Gönen'i seçerim çünkü kışın da kaplıcalardan ötürü tamamen boş ve ölü değildir. Ayrıca Altınoluk ilçe değil, Edremit'in bir mahallesi, yanılmıyorsam.
 
Genel olarak soruyorsan buralar güzel, teknik olarak ben de burada okuyorum (lise) :) Üniversite için de muhtemelen İzmir-Bursa şansım da olsa Balıkesir Üniversitesi istiyorum yani kaçmak gibi bir derdim yok. Muhafazakar olarak tanımlıyorsan kendini yine Gönen diyorum çünkü sahil kenarına gittikçe senin için tehlikeli olabilir ;) :LOL:
 
Kendi halinde biriyim ya abim ben. Kimseye karışmam etmem kimseyle fazla konuşmam. Hani her sınıfta bir tane sessiz sakin gariban olur ya işte ben o'yum ama üni'de sosyalleşmek istiyorum dünyayı tanımak istiyorum.
 
Kardeşim anlayışla karşılayacağını umarak facebook vermek istemiyorum, zaten ilçeler hakkında detaylı bilgim yok temel olarak verebileceğim bilgiler bunlardı. Şunu söyleyeyim, Bandırma'nın herhangi bir küçük şehirden farkı yok. Gönen diğerlerine nispeten sakin ve stabildir. Edremit ise daha çok tatil yöresidir, yazıyla kışı birbirini tutmayabilir.
 
Rica ederim, Bandırma'da sosyal imkan, ulaşım, sağlık gibi konuların hiçbirinde sıkıntı çekmezsin. Ben mesela evde kafa dinlemeyi sosyalliğe tercih ettiğim için Bandırma yerine Gönen diyebilirdim. Zaten bunun için Bursa yerine Balıkesir istiyorum. İnşallah hayırlı ve gönlüne göre olur kardeşim, iyi günler :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı