Turkcell Superonline Kurulum Sorunu

aince33

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
204
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üniversite
Herkese merhabalar,

Bundan yaklaşık 3 ay önce İstanbul Kurtköy'de fiber altyapılı evime internet bağlattım. Bu 3 aylık kullanım sürecinde Turkcell'den o kadar memnun kaldım ki anlatamam. AKK'ye anlam veremediğim halde düşmüyordum. Bunun yanı sıra internet hızım 50 megabit'e kadardı ama ben 60 Mbps olarak kullanıyordum.

Ta ki Konya'ya taşınana kadar. Taşındığım muhitte fiber alt yapı yok. O yüzden DSL internete geçmek zorunda kaldım. Kurulumdan önce "alt yapı hizmetiniz aktif hale gelmiştir" tarzında bir mesaj geldi. Daha sonra bir adam geldi kurulumu yaptı modemimi koydu gitti. Sonra bir baktım ki internet yok. Modemin DSL ve Internet ışıkları kurulumdan beri hiç yanmadı. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Arıza kaydınız oluşturuldu, Türk Telekom ekiplerini yönlendireceğiz dediler. En fazla 48 saat dendi ama 72 saat oldu. Aradığımda talebiniz alınmıştır dediler. Pazartesinden önce ekipler gelmez dediler.

Şimdi ben ne yapayım? Yardımlarınızı bekliyorum... @Recep Baltaş @Ali Güngör @MF
 
Sorun halledildi arkadaşlar. Elektrikçi çağırıp 20tl ödemek zorunda kaldım. İki kabloyu birbirine bağlamamış ekipler. Konu kilitlenebilir...
 
Bende aynı senin gibi aynı sorunla karşı karşıyayım . Bize de tesisatçı çağırmamızı söylediler çağırdım tüm kabloları falan her şeyi ayarladı sadece power ve wlan yanıyor dsl ve internet hala yanmıyor ne yapacağımı bilmiyorum :(
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı