Dizüstü Kapanma Sorunu

OguzhanA

Kilopat
Katılım
16 Mayıs 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar. Casper markalı bir dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Dün bilgisayarımın fanını ve bakır borusunu temizlemek için çıkardım. Bunları temizleyerek tekrardan yerlerini monte ettim. Temizlerken sadece bir bez ve saç kurutma makinesi kullandım. Yıkama gibi bir işlem gerçekleştirmedim. Daha sonra deneme için bilgisayarımı açtım. Bilgisayarım açılıyor ve çalışıyordu herhangi bir sıkıntı görülmüyordu. Daha sonra CS:GO oynamak için oyuna giriş yaptım. Buraya kadarda her şey normal. Oyuna girdim. Ve oynarken birden bilgisayar kapandı. Daha önceden saatlerce oynayabildiğim bir oyun 5-10 dakika içinde işlemciyi ısıtarak bilgisayarın kapanmasını sağlıyordu. Daha düşük sistem gerektiren oyunları açtığımda da aynı sonucu aldım. Fanım çalışıyor. Görünürde herhangi bir sıkıntı yok. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
 
Temizlerken termal macunu da temizledin ve çırılçıplak taktın. Bu sebepten dolayı işlemcin ısındı ve kendini yakmamak için bilgisayarı kapattı. Durum bu.
Termal macun alarak işlemcinin üstüne sür.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı