Bastion İncelemesi

Ahmet Said Aybak

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2016
Mesajlar
30
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Doktor
Her şeyiyle harika. Mutlaka bir şekilde alın oynayın. Her tarafından sanatsallık fışkırıyor. Müziklerinden, anlattığı hikayeden, karakterlerden, grafiklerinden vs. oynanışa gelirsek harika bi çeşitlilk mevcut. Kullanabildiğimiz silahlar, düşmanlar, karakter gelişimi, gittiğimiz her mekanın harika tasarlanmış olması da ayrı bi tat katıyo. Ayrıca bu oyunun müzikleri gerçekten harika. Youtube'da ost'si 1.000.000 tıklanma almış. Bir indie oyuna göre yüksek bir rakam. Gerçi bu oyun ne kadar 'indie', ondan emin değilim işte.

İyi oyunlar!
 
Ufak bir arkadaşça tavsiye veriyim. Eğer bu yazdığın yazılara inceleme adını vermek istiyorsan daha fazla uğraşmalı daha çok detay eklemeli soru cevap kısımları hazırlaman gerekir. Oyun incelemeleri bölümü açıldığından beri bir çok konu açmışsın ortada bir emek yok değil ama sadece bir paragraftan oluşan inceleme olmaz. Ön inceleme bile senin bu yazdığın yazıdan daha detaylı olur. Eğer devam etmek istiyorsan ki etmemen için sebep yok belli ki keyif alıyorsun biraz daha düşünüp emek harca öbür türlü foruma yeni katılan birsinin sadece birer paragraf içeren konular açması akıllara çok daha hoş düşünceler getirmez. Giriş, gelişme ve sonuç bunları oluşturmayı unutma. Ancak o şekilde yazdığının bir anlamı ve okuyana bir faydası olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı