500 TL OC | USB 3.1 Destekli Anakart Tavsiyesi

O zaman çok daha uygun fiyattan alabilirsin. Sinerji'nin adını çok fazla duyuyorum. Lakin internet üzerinden almaya pek güvenmediğim için genelde vatan bilgisayardan topluyorum. Daha önce bir alımınız vs oldu mu ? Çok yakın zamanda sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum ve o sitelerde fiyatlar çok daha uygun. Eğer %100 güvenceli ise bende oraları kullanabilirim.
Ben almadım fakat forumdaki kişiler ve arkadaşım alışveriş yaptı sıkıntı yaşamadı. Zaten parçaları farklı farklı yerlerden alacağım bazı sitelerde sinerjiye göre daha ucuz olanı bile var araştırıp bakmak gerekli.

Arkadaşlar Şu anakartı düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak isterim nasıl bir karttır ? O.C olarak sorun çıkartır mı ? Gigabyte GA-Z170-HD3P Intel Z170 Express 3466MHz(OC) DDR4 Fiyatı
 
Attığın anakartta USB 3.1 olsaydı kesinlikle alırdım hocam. Attığın soğutucuda güzelmiş fiyatıda listeye aldım bakacağım teşekkür ederim.

Bence i5 6600k + soğutucu almak yerine i7 6700 almalısın daha mantıklı olur senin için
İ7 6700 içinde soğutucu çıkıyormu ? Pek bilgim yok o konuda çıkıyorsa bile stock soğutucusu yeterli olurmu acaba ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı