400 TL Kulaklık Önerisi

Kablolu olan işimi görebilir ve kargoyla beraber 80 Dolar = 260 TL oluyor. Herhangi bir vergi falan da göstermiyor. Ama 1 Dolar 3.2 TL'den işlem görüyor. Beklesek 3e iner mi acaba?

Kargoyla beraber 86 dolar ediyor. Dolar internette 3TL'ye yakın gösteriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2'nin tasarımı hoşuma gitmiyor. Bende kulaklık alacağım 2 hafta sonra. Yüksek ihtimal Corsair alırım
Tasarım benim için hiçbir şekilde önem arz etmiyor. Ses kalitesi güzel olsun yeter. Sırf renkli ışıkları var diye fazladan para vermeye karşıyım. Ayrıca bana göre Cloud 2 daha güzel bir tasarıma sahip.
 
Corsair Void incelemesinden bir paragraf:
Detay kalitesine girmeden bu kulaklığın bir oyuncu kulaklığı olduğunun altını çizelim zira kulaklığın detay seviyesindeki başarımı bir müzik kulaklığındaki kadar değil, derin bass sesler, trap türü basslı parçalardan tüm zevki alabilecek kadar bir bass başarımına sahip değiller, bass için ayrıca ses profili oluşturup arayüzü üzerinden ince ekolayzır ayarı yapsanız bile belirli bir seviyenin üzerine çıkmıyor ağır basslar, bozulmaya başlıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı