3500 TL' lik Sistem Önerisi

Oğuzhan Mutlu

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2016
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Forumda yeniyim. Bu yüzden pek bilgim yok. Acaba bana ekipman ve monitör dahil 3500 TL' lik sitem önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
 
Ekipman olarak ne kast ettiğini yazabilir misin? Sadece fare, klavye ve kulaklık mı? Yoksa bunun içine koltuk, mousepad vb. şeyler de dahil mi? Ayrıca ekipmanların oyuncular için üretilen yani "gaming" ekipmanları mı olacak?
 
Evet kardeşim. Ekipmandan kastım.Klavye ve kulaklık. Mousem ve mouse pad'im var. Onlara gerek yok.
Klavyede gaming olacak . Kardeşim yazdığın için teşşekkür ederim.
 
Kulaklık için gaming istememişsin, o yüzden fiyat performans açısından Technopat'ın da önerdiği iyi bir kulaklık olan Philips SHM1900 kulaklığını tavsiye ederim. Fiyatı 50 TL.

Philips SHM1900 Mikrofonlu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı

Oyuncu kulaklığı olarak Logitech G230 önerebilirim. Daha önce Creative HS-850 kullandım ve performansı çok iyiydi. Benim agresif bir hareketimden kaynaklanan sonuçla kırıldı. Fiyatı 150 TL. Satın alabilecek bir yer bulursan onu da tavsiye ederim. Şu an SteelSeries Siberia V2 kullanıyorum. Fiyatı 250 TL. Bilgisayar kalitesini yüksek tutman için bunu almanı tavsiye etmem. Bütçe ekipmana değil kasaya kalsın daha mantıklı. O yüzden G230 daha mantıklı. 180 TL.

Logitech G230 Stereo Oyuncu Kulaklığı (Ses kartsız) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Ekipmanlar toplam 230 tuttu. Geriye 3.270 TL kaldı.

Geriye kalan sistemi de aşağıdaki gibi dizdim. 70 TL aşmak zorunda kaldım.
 

Dosya Ekleri

  • upload_2016-7-25_17-30-48.png
    upload_2016-7-25_17-30-48.png
    96,6 KB · Görüntüleme: 137
Kardeşim ben işlemciyi İntel CORE i7 veya AMD'nin işlemcisini istiyorum.Oyun bilgisayarı olduğu için tavsiye ediyorlar ama sen ne dersin. Bu arada mouse ve mouse pad var bende bu yüzden onlara ihtiyaç duymuyorum.Tavsiyelerini için sağol.Göz önünde bulunduracağım.
 
Kardeşim ben işlemciyi İntel CORE i7 veya AMD'nin işlemcisini istiyorum.Oyun bilgisayarı olduğu için tavsiye ediyorlar ama sen ne dersin. Bu arada mouse ve mouse pad var bende bu yüzden onlara ihtiyaç duymuyorum.Tavsiyelerini için sağol.Göz önünde bulunduracağım.
Önerdiğim işlemci i5 ancak Skylake serisinden yani endişen olmasın. Elbette i7 daha iyi performans gösterecektir ancak ne demişler "Ne kadar ekmek, o kadar köfte" :) Bütçe artarsa tabi ki i7 işlemcili bir sistem kurabilirsin. Kasada her şey dengeli olmalı. Sadece i7 Skylake alıp ekran kartı almazsın. Intel Graphics ile alacağın oyun performansı ile bir Rp380'den alacağın oyun performansı alamazsın. i5 6600'den şüphen olmasın. Gönlünü ferah tut :)
 
tmm kardeşim yeni bir konu açtım ve bütçemi biraz daha yüksek tuttum bu seferki bütçem 5000 ile 5200 arası mesaj atarsan sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı