G2A Nedir ve G2A Goldmine nasıl çalışır?

fornaks

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2016
Mesajlar
1
Bilgisayar oyunu oynamayı seviyorsanız G2a.com üzerinden alışveriş yapmak çok akıllıca bir yöntem. İlk olarak steam gibi G2A %100 garanti içeren bir market. Ayrıca diğer oyun sitelerine ve programlarına göre G2a.com çok daha ucuz bir fiyata oyun satışı yapıyor. G2a kendi sitesinin tanıtımını yapabilmek ve siteye üye kazandırıp buradan oyun almalarını sağlamak için çok mantıklı bir destek sistemi düzenlemiş. Sistemin adı Goldmine.
g2aGoldmine sistemi site üzerinde üyeler arasında takım kurmasına olanak sağlayarak arkadaşlarını takıma davet ederek aynı zamanda siteye kaydolmalarını ve buradan alışveriş yapmalarını destekliyor. X üyesi goldmine üzerinden takımı kurduktan sonra kendi arkadaşlarını (g2a.comda üyeliği bulunmayan) takımına davet ediyor. Takıma katılan kişi( y diyelim) g2a.com üzerinden bir oyun satın aldığı zaman o oyundan sitenin belirlemiş olduğu belli bir fiyat onu takımına davet eden kişinin de bakiyesine ekleniyor. Aynı şekilde x üyesi de bir oyun satın aldığı zaman onun takımındaki kişilerde bu bakiyesine eklenme sisteminden faydalanıyor. Eğer bir oyunu almak istiyorsanız onu her türlü alırsınız. Goldmine sistemiyle istediğiniz oyunu almakla kalmıyorsunuz aynı zamanda kendi takımınızdaki kişilerin hesabında para birikmesine ve aynı şekilde takımınızdaki kişiler sayesinde de sizin hesabınızda para birikmesine fırsat tanıyorsunuz. Ayrıca takıma giren bir kişi (y kişisi) başka bir arkadaşını (z kişisi) daha davet ederse o kişinin aldığı oyunlardan hem x hem y kazanıyor. Z'nin de kazandığını tekrar belirtmeme gerek yok zaten.
Bu sisteme başlarken 2 önemli unsur var. Birincisi g2a üyesi değilseniz üye olabilmek için ve otomatik takıma girebilmek için bir takımı olan veya bir takıma üye olan bir arkadaşınızın linkine ihtiyacınız var. Buna invite-link deniyor. İkincisi, eğer g2a.com a üyeyseniz arkadaşlarınız referans linklerine(ref-link) tıklayarak cookie sistemiyle(detaylı bilgi üyelerin goldmine bölümünde mevcut) oyun aldığınızda ikinizin de para kazanmasına olanak sağlayabilirsiniz.
Not: Eğer bir g2a.com hesabınız varsa ama herhangi bir takıma üye değilseniz otomatik bir takıma girmek için arkadaşlarınızdan takım için invite-link bulmanız ve o linkle yeni üyelik açmanız çok daha mantıklı olacaktır. İlk üyeliğinizi silerek aynı hesap bilgilerinizi kullanabilirsiniz fakat bu size kalmış.
Eğer siz de goldmine’a başlamak istiyorsanız benim takım invite-linkim;
G2A ID
Eğer daha önceden bir g2a hesabınız varsa ref-linkim ise;
G2A.COM - Global Digital Gaming Marketplace
Umarım tüm oyuncu arkadaşlara yardımcı olacak bir yazı olmuştur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı