CS:GO Rekabetçide Ceza Yememek İçin Cfg

ygtchn

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2015
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Selamun Aleyküm hepinize, CS:GO'da bazen işimiz çıkabilir ve oyunu bırakmak zorunda kalabiliriz, bırakırsakta ceza yeriz bilirsiniz. Ama bunu kaldırmak için bi kod vardı sanki kendi etrafında dönüyodu aranızda kodu olan varsa atabilir mi ?:)
 
Diyelim steam dan bu oyunu indirdik ceza aldık. Hesap kapandı yeni hesap açabilir miyiz? Bazıları steam hesabın gidiyor GS.GO daha indiremezsin gibi şeyler söylüyor.
 
Öyle bir CFG yok. Ayrıca oyuna girmeden önce işinizin olup olmayacağını kontrol etmek hem sizin için hemde diğer oyuncular için iyi olur. Çünkü sizin yaptığınızı yapmaya çalışan tiplere sinir oluyorum. Oyunun ortasında işim çıktı deyip AFK kalıyor. Bütün oyun keyfimiz gidiyor.
 
Diyelim Steam'dem bu oyunu indirdik ve ceza aldık. Hesap kapandı. Yeni hesap açabilir miyiz? Bazıları Stean hesabın gidiyor, CS.GO daha indiremezsin gibi şeyler söylüyor.
Aynı Steam hesabıyla sadece CS:GO oynayamazsınız ama başka bir hesaptan CS:GO alıp rahatlıkla oynayabilirsiniz.
 
AFK kalacaksan oyuna girme kardeşim. Diğer 4 kişinin hakkına girmeye hakkınız yok. +right -right bu işleri geçin. Müsait değilseniz girmeyin. Çakallığın lüzmu yok.
Ben hayatımda bunu sadece 1 kez babama yardım etmek için kullandım. Bende gereksiz yere canım sıkıldı çıkıyorum diyen tiplere kıl olurum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı