400 TL Kulaklık Önerisi

Eğer kulaklığı oyun için alıyorsan kesinlikle G35 veya G930 öneririm. Farkları G35'in kulak kısımları oynamıyor, G930'un 90 derece dönebiliyor. G930 wireless sahip. Tek farkları bu. Oyun içinde equlaizer ayarı yapıldığında mükemmel tiz ses veriyor.
 
İzolasyona ihtiyacın yoksa sana önerim Audio-Technica ATH-AD900X. Bası birazcık azdır fakat basit bir Eq ile dengelenebilir. Piyasadaki en büyük ses posizyonuna sahip kulaklıklardandır. Bir silahla ateş edip sağa çekildiğinde sesin solda kaldığını bile duyabilirsin. Gaming kulaklıklarına yönelmemeni şiddetle öneririm. Bana güven sağlayabilmen için önceki mesajlarımıda okuyabilirsin.

Audio-Technica ATH-AD900X: https://www.amazon.com/Audio-Techni...984&sr=8-1&keywords=audio+technica+ath+ad700x

Düzenleme:
Şöyle açıklayayım, altta linkini verdiğim kulaklık ile aynı sürücülere sahip olan bir kulaklık.
ATH-ADG1X: https://www.amazon.com/Audio-Techni...9562172&sr=8-1&keywords=audio+technica+gaming
 
Oyunda ses kasmak vb. ihtiyaçlarınız için Steelseries Arctis 3'ü tavsiye ederim. 7.1 sayesinde rahatça ses kasabilirsiniz. Ama ben müzik dinliyorum oyunla pek işim olmaz diyorsanız Cooler Master MasterPulse MH530 kulaklığını tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı