Çözüldü Windows 10 "Güncelleştirmeler Denetleniyor" Takılma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun sistemindeki sorunu kökten çözmek için temiz kurulum yaptım.Yyani format attım Windows 7'ye. Sonra tekrar Windows 10 yükseltme yaptım. Sıkıntısız ve hızlı bir şekilde kuruldu. Şimdi geçelim normal sistemime. Ben dün akşam demiştim size açık bıraksam bir sıkıntı olur mu diye 'Bilgisayarı açık bırakmak sorun oluşturmaz. Gerekirse sistem kendini otomatik yeniden başlatır.' demiştiniz. Ama benim bilgisayarım otomatik yeniden başlamadı önüme yükleme ekrana geldi next dedim. Yeniden:
  • Güncelleştirmeler Alınıyor
    Güncelleştirmeler Denetleniyor :%0
Bu ekran geldi. İptal etme gibi bir şey yok ama yükleme ekranını kapatabiliyorum. Çıkmak istediğinize emin misiniz diyor ben kapatmadım, hala devam ediyor (yükseltme yapıyorum şu an). Bilgisayarımı bu ekran açıkken kullanabiliyorum.

Çok teşekkürler Windows 10 kurulmaya başladı. Eğer eski bir sistem kullanıyosanız (1- 2 senelik bir bilgisayardan bahsediyorum) ortalama kurulum 1 gün kadar sürüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sabır çoğu şeyin ilacı. :) Çözülmesine sevindim, yükseltme yaptığınız sistemin Windows 10 lisans kodunu öğrenip temiz kurulum Windows 10 yapmanızı tavsiye ederim. Sistemin sağlıklı çalışması için bu önemli. Yükseltme yapılmış halde kullanmak bazen sorun çıkarabiliyor. Aklınızın bir köşesinde bulunsun. (y)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı