Sapphire Rx 480 Nitro+ Alınır mı ?

FEYCOOL

Kilopat
Katılım
26 Aralık 2015
Mesajlar
140
Arkadaslar bütçem 3.000 Tl civarında ve rx 480 almak istiyorum fakat özel soğutma modellerini bekleye bekleye bir hal oldum. 29 temmuz'da Sapphire Nitro+ Çıkıyor sizce almalı mıyım?
Sapphire hakkında çok kötü düşünceler var ... Yardımlarınızı bekliyorum :)
 
Sapphire hakkında kötü düşünceleri olanlar forumda 100 dahi mesajı olmayan YouTube kanalından gelip insanlara yanlış bilgi veren kişiler oluyorlar. Sapphire AMD'nin premium iş ortağıdır, Nitro serisi AMD'nin 300 serisi kartlarında en iyi performansı ve soğutmayı sergileyen seriydi aynı başarılarını bu kartda da devam ettirmişler gibi görüyorum ve hatta ileriye adım atmışlar (RGB ışık, backplate, çıkartılabilir fan)
 
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ceza almıştım ondan dolayı cevap veremedim :)
Peki son bir sorum olacak rx 480 nitro bugün vatanda bulunur mu ? Internette 29 temmuzda çıkacağı yazıyordu?
 
Bakıp göreceğiz dostum. Nitro serisinin her kartı alınabilir. Nitro+ soğutması da güzel olmuş. Ülkemizde de ucuz oluyor Sapphire ürünler genelde.
Aynen haklısın kardeşim genellikle ucuz oluyor ve çoğu forumda Sapphire yi kötüleyecek bir şey bulamadım. Neden bu kadar ön yargı var anlamış değilim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı