ABD'ye taşınma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bitmiş olan konuyu artık siyasete çevirmeyi bırakmaya ne dersiniz?

Ne zaman fırça atmayı bırakırlarsa ve saygı duyarlarsa. Sadece gelip defol git diyorlar, bir utanmazın teki geldi küfür etti konuya gitmek isteyenlere. Siyasete çekmemeye çalışıyoruz onlar gelip vatan haini diyorlar. Konu gerçekten kilitlenmeli artık.
 
Son düzenleme:
Ne zaman fırça atmayı bırakırlarsa ve saygı duyarlarsa. Sadece gelip defol git diyorlar, bir utanmazın teki geldi küfür etti konuya gitmek isteyenlere. Siyasete çekmemeye çalışıyoruz onlar gelip vatan haini diyorlar.
Sende ona göre cevapla konuları ve ya sana verilen cevapları, millet ve ya memleket meseleri insanların hassas noktalarından biridir özellikle bizim milletimizin. O yüzden dikkatli olman gerekiyor, yoksa hangi ülkeye gidersen git aynı muameleyi görürsün.
 
@Recep Baltaş ya da herhangi bir diğer yetkili bu konuyu kitleyip konuyu amacından saptırarak seviyesizce tartışanları cezalandırabilir mi lütfen?!
 
Ergenler olarak çok doyumsuzsunuz. Afrikada adamlar içme suyu bulamıyor siz burda "kötü ülke zaten bik bik bik", çoğunuz internet kesilse "uff yhaa hayatım karardı, depresyona grcm .s .s" diye somurtuyorsunuz, %99 unuz hayatın gerçeklerini ve zorluklarını bilmiyor, büyüklerinize karşı saygınız yok, kendi geçmişiniz hakkında bilginiz yok, lafa gelince itin şeyine sokuyorsunuz kültürünüzü ama kültürünüzü bildiğiniz yok, koşa koşa gidin hatta ışınlanıp gidin size ihtiyaç yok, sizden bir şey olacağı da yok!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı