GTX 950 Karttan Gelen İnce Ses

Poseidon38

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 19 Temmuz'da MSI GTX 950 ekran kartı aldım. Dünden beri malesef tam yükte ekran kartından ince bir ses gelmeye başladı ve rahatsız edici. Ne yapabilirim?
 
Sesin karttan geldiğine %100 emin misiniz? Başka bir donanımdan geliyor olabilir, güç kaynağı mesela. Kontrol edin ve emin olun. Coil Whine isminde Youtube videoları izleyerek sorununuzu karşılaştırın. Benzer bir sorun ise sizde de Coil Whine (Bobin Sızlaması) var demektir. Performansı etkilemez diyebilirim. Ancak kimi zaman kabul edilebilir, kimi zaman dayanılmaz düzeyde ses çıkarır. Kartı servise gönderip değişimini veya iadesini isteyebilirsiniz. Mutlaka isteğinizi kabul etmek zorunda değiller bilginiz olsun. Coil Whine her servis tarafından mutlak değişim/iade olarak görülmüyor ne yazık ki. Tamir edilecek bir şey de değil.
 
Merhaba. Coil whine videolarında benimkine göre çok aşırı ses var, bende çok ses yok ancak çınlamalar beynimin içine işliyor sanki.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı