FORZA HORIZON 3 PC için Geliyor

AhmetHmz

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2016
Mesajlar
25
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Xbox severlerin heyecanla beklediği ve benim de uğruna Xbox almayı düşündüğüm açık dünyada sürüş oyunu 13 Haziran'da PC'ye de çıkacağı açıklandı. Bu haberi duyunca evde olduğu yerde sevinçten zıplayan tek ben değilimdir bence.
Forza Horizon 2'de arabanın motorundaki çarkı bile değişiyordu Forza Horizon 3'de ise hem motora hem de arabanın gövdesine modifikasyonlar yapabiliyoruz.
Şu anlık ön sipariş fiyatı 60$ şahsen ben Steam'e gelmesini isterim ama bu durum imkansız gibi bir şey.

Tanıtım Videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
60 dolar olacağı kesin mi ? bide sistem gereksinimleri açıklandımı gtx 950m ile bu oyunu oynayabilirmiyim ?

beyler bu forza 6 apexe online versiyonu gelecek mi betadan ne zaman çıkacak bilen yokmu bunları 3 gündür araştıyorum yok hiç biyerde bişey
 
Bildiğim kadarıyla microsoft studios oyunuydu 2. olan. Bir devir işlemi gerçekleşmediyse yine microsoft'un olacaktır. Buradan çıkaracağımız ders microsoft çok zengin denuvo kullanacak gibi bir ders değil kesinlikle hatırladığım kadarıyla Quantum Break kullanmıyordu denuvoyu ve %100 de buda kullanmayacak satış oranları da bir hayli azalacaktır zaten çokta ilgi çeken bir oyun olmadı şu ana kadar Codex 1 ay içerisinde indirecektir o indiremez ise zaten BlackBox indirerek Repack olarak sunacaktır.
Yani kimse korsana karşıyız oynamasın çünkü gereksiz oyunlar oluyor satın alıp pişman olunduğu oluyor oyunu bitirmiyorsun bile ama o kadar para. Yazık yani düzgün fiyatlar koysalar en azından dener millet.
Ne kardeşim bu kadar fiyat tamam grafik motorları gelişti de fiyatlar neden uçtu paso oyun içinde videolar seyir ediyoruz nereden anlıyacağımız da basit 25 FPS alırken bir anda çıkarsa 90 video olduğu belli oluyor. GTA 4 ü bile ilk çıktığında almıştım 120 den fazla değildi diye hatırlıyorum 100 küsürlardaydı. O zamanlar ve öncesi çok iyi idi be.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı