Lenovo Vibe P1 alınır mı?

toprakcanakyapi

Kilopat
Katılım
15 Ocak 2016
Mesajlar
172
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi Lenovo Vibe P1 fiyatını hak eden bir telefon mu ?
Şahsen almayı düşünüyorum bataryası olsun, depolaması olsun, kamerası olsun çok hoşuma gitti hele ki şu parmak izi okuyucu daha da bir hoş kıldı telefonu. Ama bir tanıdığa sorunca Lenovo telefonlar sıkıntı dedi 1-2 tane tanıtım videosunu izledim o kadar sıkıntılı bir telefon gibi durmuyor. Sizce Lenovo Vibe P1 alayım mı ? Yoksa önerebileceğiniz başka telefon var mı ? Teşekkürler.

NOT: Telefon önerirken en az 32 GB hafıza ve kamerasının iyi olması gerekiyor. Malum baya bir fotoğraf çekmem gerekiyor.
 
İthalatçı garanti sıkıntı olmaz diyorsan LG G4 alabilirsin(Elbette LG Türkiye Garantili tavsiye ediyorum). Kamera olarak işini fazlasıyla görecektir.
 
Lenovo Vibe P1 çok kullanışlı bir telefon. Bir tanıdığımda var. Batarya desen bitmiyor :) kamerası da rakibi telefonlar ile yarışacak düzeyde. 1080p ekranı var. Fotoğraf çekmek şarzı fazla yiyor. Fazla fotoğraf çekecek isen tam senin istediğin bir telefon. Eğer LG G4 alırsan kamera açısından daha iyi fakat şarj konusunda P1 ile yarışamaz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı