Aynı Rüyaları Görmek

Farkedince uyanma durumu yok, genelde farkında olurum ama kimseye çaktırmam. :) Dış etkenler yüzünden uyanırsam da geri yatar devam ederim. Çok düşünülen şeylerin rüyaya girmesi gayet normal, sık yaşadığım bir durum.
 
Bir de şu durum var, herhalde açık dünya oyunlarından tam anliyorum, rüyada biraz eğleneyim diye arabaya binip GTA tarzi şehirde turlayacagim diye uyaniyorum, kalkinca da üzülüyorum. :D Arkadaşlar tavsiye ederim, GTA 5 falan hikaye kalir yaninda, gercek gibi. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir ara satrançla çok uğraşıyordum rüyamda hamleler oyunlar ve arkadaşımla bazı oynadığım oyunlar hakkında hamleleri yorumladigim oluyordu uyaninca hala o hamleleri düşünüyordum bazen bir olaya takınca beyin ister istemez bilinç altına alınca görüyorsunuz bazen rüyamda görmek istediğim şeyleri duslerim araştırın sizde deneyin illaki ise yarayacaktır.
 
Ben de her ay çocukluktan beri mavi desenli garip bir yerde (cami gibi) yüzünü göremediğim sarı saçlı bir kızın peşinden koşuyordum. Her ne kadar çabalamama rağmen yakalayamıyordum tam yakalayacağım uyanıyordum. 11-12 yaşımda geçmişti fakat geçen sene gene başladı bu garip rüya. Aynı senin gibi ben de rüyada olduğumun farkındayım fakat müdahale edemiyorum. Ne bileyim artık gece yatarken farkında olmadan astral seyahate mi çıkıyoruz bilmiyorum :)
 
Bana da eskiden oluyordu bu durum. Rüyamda karanlığın içinde elimdeki golf sopasıyla golf topuna vururdum ve yok olacak kadar küçülürdüm. Topa vurduktan sonra ben ufalıp yok olduğumdan rüya simsiyah olurdu ve ufalırken garip bir his oluşurdu içimde. Aynı rüyayı 10 defa görmüşümdür. Bir kaç kişiye bundan bahsetmiştim, bir daha da görmedim.
 
Bende de buna benzer bir durum var, tam olarak aynı rüyayı görmüyorum fakat farklı rüyaları aynı mekanda görüyorum. Mesela 3-4 tane rüyayı aynı mekanda görüyorum. Bir hocam bazen çözemediği soruları gece rüyasında çözdüğünü söylemişti :eek: Bu rüyalar çok acayip bir şey.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı