R9 380 Tırtıklı Ekran Sorunu

Demir09

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2015
Mesajlar
147
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, R9 380'li sistemimi aldığımdan beri bir sürü sıkıntı yaşıyorum. Şimdi de dümdüz olması gereken şeyler tırtıklı gözüküyor. Örneğin bu resimdeki like butonu böyle gözüküyor:

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir sorun göremedim. Dalgalanma gibi bir sorun varsa bu VGA kullanımından veya elektrikten kaynaklanabiliyor. Dalgalanma bende de var ve büyük ihtimalle VGA kullandığım için(Düşük çözünürlükte de olsa oluyor.).
 
pA7uy.png
Ben de VGA kullanıyorum ve dalgalanma gibi sorunlar yaşıyorum. Farklı bir monitörde deneyebilir misiniz? Televizyon da olur.
Deneyip buraya cevap yazacağım, iyi günler

Arkadaşlar tam olarak sorunum sanki anti-aliased kapalı gibi görünüyor. Fakat bu sadece oyunlarda değil internetteki fotoğrafta bile çızgiler böyle oluyor. Tekrar hatırlatayım HDMI-VGA kullanıyorum ve monitörüm: Exper 18.5" 5ms Led H2L-GV Monitör
 
Son düzenleme:
Aynı şekilde bende de problem var. Direk VGA'dan görüntü alıyorum. Nvidia Denetim Masasından full kaliteyi seçiyorum. Oyunlarda da AA açık olmasına rağmen ve full kalite yapmama rağmen böyle bi sorunum var. Yardımcı olabilir misiniz sayın @Recep Baltaş ve @Ali Güngör bilgilerinize ihtiyacımız var.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı