Razer Deathadder vs Razer Mamba TE

kaankaya010

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba, bütçem var. Mousepad olarak Razer Fırefly almayı düşünüyorum. Razer Deathadder mı ?
Razer Mamba TE mi ?

Bu arada yanlış yazdım Razer Deathadder Chroma mı ?
 
Mamba lazer sensöre sahip Deathadder optik sensöre sahip, oyuncu için optik sensör daha iyidir. Şekil anlamında mamba daha şık sadece. Ben şekilden çok sensöre önem verdiğimden ikisi arasında optik sensörden ötürü Deathadder alırdım.
Bende fazla şıklığa önem vermiyorum 2 si arasında çok kaldım herkes farklı şeyler söylüyor.Ama sanırsam deathadder alcam ztn deathadderda chroma oda şık sayılır.Peki mousepad olarak firefly gidermi ?
 
Deathadder.. Youtuber ların çoğunluğu razer deathadder diyor. Geri kalanları ise cs go icin deathadder, diğer oyunlar için mamba te olabilir düşüncesindeler.
Ya zaten bukadar yüksek mouse alan birisi mouse un hakkını vermek için aksiyon oyunu oynuyo olmalıdır haksızmıyım? Gta v, the witcher 3 için böyle mouse lar alınmaz. Öyleyse ani vuruşların hayat kurtardığı strateji ve taktik yaninda bileğin de büyük rol oynadığı cs go için en iyi mouse deathadder ise, tabikide deathadder.
Seneye kadar yeni versiyonu çıkmazsa bende alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı